1. Lietinių gaminimas: Pradžioje sudėkite visus lietiniams skirtus produktus į dubenį bei elektriniu smulkintuvu suplakite iki vientisos masės.
2. Tuomet tešlą kelioms minutėms palikite "pailsėti", kol įkaitinsite keptuvę.
3. Tada kepkite ant vidutinės ugnies kiekvieną lietinio pusę po maždaug kelias minutes. Atidėkite blynus į šoną.
4. Kremo gaminimas: Užvirkite pieną bei nuimkite nuo ugnies. Išplakite trynius su cukrumi, vanile bei krakmolu. Į gautą mišinį po truputėlį pilkite bei plakite karštą pieną.
5. Po to gautą masę vėl dėkite ant ugnies bei nuolatos maišykite, kol gausite tirštą kremą. Įmaišykite sviestą bei palikite kremą atvėsti.
6. Torto gaminimas: Lietinius pertepkite su atvėsusiu kremu bei kelioms valandoms dėkite į šaldytuvą, kad tortas sutvirtėtų. Apibarstykite su cinamonu bei uogomis. Skanaukite!