1. Iš pradžių kiaušinius išplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki purios masės. Įpilkite aliejaus. Tada po truputį berktie persijotus miltus su druska ir kepimo milteliais bei lėtai plakite, kol masė taps vientisa. Įmaišykite smulkiai susmulkinus sausainius. Torto formą (idealiausia su nuimamais kraštais) išklokite su kepimo popieriumi bei pilkite į ją tešlą. Kepkite iki 150 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių (tikrinkite biskvitą mediniu iešmeliu - kai tešla nebelimpa, biskvitas jau yra iškepęs). Atvėsinkite (galite nuimti kepimo popierių).
2. Tuomet želatiną, skirtą varškės kremui, užpilkite 80 mililitrų vandens bei pastatykite išbrinkti (maždaug 20 minučių). Varškę sumaišykite karamelizuotu kondensuotu pienu iki norimos konsistencijos. Grietinėlę išplakite iki standumo bei atsargiai įmaišykite į varškės masę. Išmaišykite iki vientisos masės. Po to želatiną ištirpinkite ant nedidelės ugnies, atvėsinkite bei išmaišykite su kremu. Paruoštą kremą paskirstykite ant paruošto biskvito bei dėkite į šaldytuvą (idealiausia per visą naktį).