1. Pradžioje į varškę suberiame cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmušame kiaušinius, įtarkuojame apelsino žievelę bei įspaudžiame jo sultis.
2. Gerai išsukame, įsijojame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, viską kruopščiai išminkome. Jei tešla truputėlį limpa prie rankų, pavilgome jas aliejumi arba vandeniu (tešla turi būti ganėtinai kietoka, kad būtų galima suformuoti rutuliukus).
3. Kepame 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 minučių. Ištraukiame iš orkaitės, aptepame pienu bei apibarstome cukrumi, tuomet dar pakepame apie 5–7 minutes, kol gražiai pagels.
4. Pastaba: miltų kiekis priklauso nuo kiaušinių, apelsino dydžio, varškės drėgnumo bei miltų rūšies.