Galiu pripažinti, kad tai buvo mano pirmas neragautos daržovės bandymas. Gal ir keistai skamba, kaip galima būti neragavus šios, tokią gerą reputaciją turinčios
daržovės? Juk tai saldžioji
bulvė, kuri idealiai užderi mūsų žemėje. Atsakymas, ji tiesiog nepopuliari, tikriausiai dėl to, kad nėra itin išvaizdi.
Taip pat, pjaustomi šakniagumbiai labai greitai patamsėja, tad reikia skubėti patalpinti į rūgštinę terpę.
Ar topinambai skanūs? Dėl skonio sunku ginčytis, bet man asmeniškai patiko. Vėliau išbandžiau daugybe jo paruošimo variantų, bet šis vistiek verčiausias visų pagyrų (tik šį kartą jau ir nufotografavau ir pasidalinu su Jumis). Tikrai dar šitaip gaminsiu ne kartą. Pamėginkite jau šiandien ir Jūs!