Vegetariškos užkepėlės su žiediniu kopūstu

2020-04-01 Autorius Jurgitos skanumai

Vegetariškos užkepėlės su žiediniu kopūstu
Aš šį patiekalą valgau vieną, nes man labai skanu ir taip, o šeimynai dažniausiai patiekiu kaip garnyrą. Pamėginkite ir jūs. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • nedideli žiediniai kopūstai: 1 vieneto
    • tarkuoto fermentinio sūrio: 100 gramų
    • kiaušinių: 3 vienetų
    • mėgstamų prieskonių ar prieskoninių žolelių
    • druskos
    • pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Žiedinį kopūstą atskiriame stambesniais žiedynais ir apverdame pasūdytame vandenyje, bet neperverdame.
  2. 2. Tuomet dar pasmulkinus sudedame į dubenėlius. Dubenyje išplakame kiaušinius, suberiame tarkuotą sūrį, pagardiname prieskoniais, druska ir pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Šią masę supilame į dubenėlius ant žiedinių kopūstų.
  5. 4. Šauname maždaug 15-20 minučių į 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Galima jį tiekti kaip garnyrą arba kaip vegetarišką patiekalą. Skanaukite!
  6. patiekta užkepėlė su žiediniu kopūstu
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau užkepėlių receptų rasite: Užkepėlės.
Burokėlių karpačio su ožkos sūriu
(2)
Kalafiorų košė
(2)