Vegetariškos užkepėlės su žiediniu kopūstu

2020-04-01 Autorius Jurgitos skanumai

Vegetariškos užkepėlės su žiediniu kopūstu
Aš šį patiekalą valgau vieną, nes man labai skanu ir taip, o šeimynai dažniausiai patiekiu kaip garnyrą. Pamėginkite ir jūs. 

Ingredientai

    • nedideli žiediniai kopūstai: 1 vieneto
    • tarkuoto fermentinio sūrio: 100 gramų
    • kiaušinių: 3 vienetų
    • mėgstamų prieskonių ar prieskoninių žolelių
    • druskos
    • pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Žiedinį kopūstą atskiriame stambesniais žiedynais ir apverdame pasūdytame vandenyje, bet neperverdame.
  2. 2. Tuomet dar pasmulkinus sudedame į dubenėlius. Dubenyje išplakame kiaušinius, suberiame tarkuotą sūrį, pagardiname prieskoniais, druska ir pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Šią masę supilame į dubenėlius ant žiedinių kopūstų.
  5. 4. Šauname maždaug 15-20 minučių į 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Galima jį tiekti kaip garnyrą arba kaip vegetarišką patiekalą. Skanaukite!
  6. patiekta užkepėlė su žiediniu kopūstu
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau užkepėlių receptų rasite: Užkepėlės.
Cukinijų kroketai su sūriu
(2)
Tofu iešmeliai su daržovėmis
(1)
Cukinijų ir varškės apkepas
(7)
Koldūnai su avinžirniais ir riešutų sviestu
(1)
Tofu varškėčiai su cukinija
(1)
Trinta veganiška keptų morkų sriuba
(3)