1. Pradžioje orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros.
2. Tuomet vištieną supjaustome juostelėmis, jų turi būti tiek, kad visas ištiesus per ilgį būtų sulig prancūzišku batonu. Tai bus maždaug 6-7 juostelės.
3. Tada vištienos juosteles apibarstome su druska, pipirais, apvoliojame miltuose, kiaušinyje bei tada džiūvėsiuose, kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš visų pusių, kol iškeps.
4. Batoną supjaustome tokio dydžio gabaliukais kaip ir vištienos juostelės, vidų išskobiame.
5. Po to vištienos gabalėlį apvyniojame 2 riekelėmis sūrio bei įkišame į batoną. Supjaustome į 3-4 riekeles bei dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
6. Sumaišome tirpintą sviestą su smulkintu česnaku, petražolėmis, parmezano sūriu, gerai išmaišome bei aptepame batono viršų.
7. Galiausiai dedame į orkaitę bei kepame apie 20 minučių. Skanaujam!