1. Iš pradžių vištienos blauzdeles išvirkite. Tada pasiruoškite marinatą iš 5 valgomųjų šaukštų sojos padažo, 3 valgomųjų šaukštų acto, 2 valgomųjų šaukštų cukraus ir 1 valgomojo šaukšto imbiero. Visus ingredientus sumaišome bei gautame marinate marinuokite išvirtą vištieną bent kelias valandas.
2. Tuomet vištienai išsimarinavus įberkite truputį krakmolo, kad padengtų mėsą. Blauzdeles apkepinkite keptuvėje.
Reklama
3. Tada kitoje keptuvėje pasiruoškite padažą iš šių ingredientų 4 valgomųjų šaukštų sojos padažo, 2 valgomųjų šaukštų acto, 3 valgomųjų šaukštų cukraus ir 1 arbatinio šaukštelio imbiero. Viską sumaišykite bei pilkite į įkaitintą keptuvę, kaitinkite kol užvirs. Užvirus suberkite likusį krakmolą, sudėkite agurkus bei dar apie 2 minutes pakaitinkite.
4. Į mėgiamą lėkštę suberkite vištieną bei užpilkite padažu. Rekomenduojame patiekti su ryžiais. Skanaus!