Vištiena su mėtomis

2018-03-30 Autorius Skanūs kąsneliai

Vištiena su mėtomis

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos filė: 500 gramų (gali būti su oda)
    • konservuoti pomidorai savo sultyse be odelės: 200 mililitrų
    • miltai: 3 valgomųjų šaukštų
    • paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • kario milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • cinamonas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • muskatas
    • maltos kalendro sėklos
    • malti juodieji pipirai
    • cukrus: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • čili milteliai
    • druska
    • žalios mėtos: saujelės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną supjaustome maždaug vieno kąsnio gabaliukais.
  2. 2. Nusausiname bei apvoliojame miltuose.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet apkepame gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol taps auksiniais gabalėliai. Perkeliame ant rankšluostuko.
  5. 4. Tada į aliejų beriame prieskonius bei šiek tiek pakepiname, kol ims jaustis kvapas.
  6. 5. Užpilame pomidorus bei šiek tiek pakepame.
  7. 6. Pomidorus susmulkiname šakutės pagalba, sudedame vištieną bei uždengusios ant vidutinio kaitrumo ugnies troškiname maždaug 10 minučių.
  8. 7. Prieš patiekdamos įberiame kapotas mėtas bei permaišome.
  9. 8. Labai gardu valgyti su virtais ryžiais. Skanaus!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Vištienos apkepas su juodosiomis pupelėmis ir kukurūzais
(2)
Skaniausia apelsininė vištiena
(5)
Vištos kepimas lėtai arba kaip kepti vištą orkaitėje
(3)