1. Pirmiausia į kefyrą pilkite raudonuosius aštrius maltus pipirus (čili) bei saldžiuosius pipirus (papriką).
2. Paskui dėkite likusius prieskonius bei druską.
3. Visų prieskonių galite pridėti pagal savo ir valgančiųjų skonį.
4. Permaišykite visus ingredientus.
5. Tada pagal skonį galite įdėti vieną šaukštelį su kaupu grūdėtųjų garstyčių.
6. Po to dėkite vištieną į gautą marinatą ir išmaišykite rankomis, kad marinatas geriau įsigertų.
7. Tada dėkite mėsą po presu (lėkšte arba stiklainiu su vandeniu) ir leiskite pastovėti marinate bent jau 2 valandas, o geriausia tai daryti per visą naktį.
8. Paskui ruoškite vištą savo nuožiūra, kepkite orkaitėje arba keptuvėje ant viryklės. Galima kepti ir kepsninėje ar kur tik norisi.
9. Patiekite su savo mėgstamu garnyru ir skanaukite! :)