Traškūs vištienos kepsneliai su sėlenėlėmis ir sūriu

2023-08-10 Autorius WorldRecipes.lt

Traškūs vištienos kepsneliai su sėlenėlėmis ir sūriu
Vakar dienos pietums šeimai paruošiau tokius traškius vištienos kepsnelius, apvoliotus džiūvėsėliuose ir įdarytus sūriu. Tikrai labai patiko ir pasiteisino šis receptas. Sočiai ir labai skaniai pavalgėme. Receptas vertas ir Jūsų dėmesio, tad drąsiai juo dalinuosi su visais. Imkite ir gaminkite! 

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlių: 1
    • kiaušinių: 2
    • sėlenėlių: 4 valgomųjų šaukštų
    • džiūvėsėlių: 4 valgomųjų šaukštų
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • vištienos prieskonių
    • fermentinio sūrio: 50 gramų
    • aliejaus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištienos krūtinėlę supjaustykite į 4 kepsnelius.
  2. 2. Kiekviename kepsnelyje įpjaukite po kišenę.
  3. Reklama
  4. 3. Ištrinkite kepsnelius vištienos prieskoniais, druska ir pipirais.
  5. 4. Sūrį supjaustykite plokštelėmis ir prikimškite į kepsnelius.
  6. 5. Viename dubenėlyje išplakite kiaušinius, kitame - išmaišykite džiūvėsėlius su sėlenomis.
  7. 6. Kepsnelius pavoliokite į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinį bei dar kartą į džiūvėsėlius.
  8. 7. Kepkite įkaitintoje keptuvėje, ant aliejaus, iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  9. 8. Tuomet perdėkite kepsnelius į kepimo skardą ir kepkite dar maždaug 15 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
  10. 9. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau vištienos kepsnelių receptų rasite: Vištienos kepsneliai.
Traški saldžiarūgštė vištiena
(87)
Salotos su rūkyta vištiena, kukurūzais ir ananasais
(4)
Peri peri vištos marinatas
(2)
Paella - Paelija su jūros gėrybėmis ir vištiena
(13)