1. Pirmiausia vištienos filė supjaustome nedideliais gabalėliais arba tisiog juostelėmis, pabarstome druska bei aitriąja paprika. Krakmolą sudedame į maišelį, sudedame vištieną bei gerai papurtome, kad mėsa tolygiai pasidengtų krakmolu. Tuomet keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame vištieną, smulkintą papriką bei kepame, kol pageltonuos susidariusi plutelė.
2. Kol mėsa kepa, nukošiame ananasus (sultis supilame į stiklinę, jų dar prireiks), sutarkuojame imbierą bei susmulkiname česnaką. Ant mėsos į keptuvę dedame ananasus, imbierą, pomidorų pastą, česnaką bei cukrų. Gerai išmaišome. Supilame likusias ananasų sultis, pamaišom, uždengiame dangčiu bei troškiname maždaug 15 minučių. Galiausiai tiekiame su ryžiais. Tikras gardumėlis!