Vištiena, troškinta piene

Ingredientai

    • vištos blauzdelių: 8
    • svogūnų: 2
    • česnakų: 5 skiltelių
    • pieno: 0,5 litro
    • prieskonių vištienai: pagal skonį (druska, malti baltieji pipirai, malta paprika, česnakinė druska).

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištieną ištrinamee prieskoniais bei paliekame pasimarinuoti.
  2. 2. Tuomet vištieną sudedame į skardą (naudojau stiklinį indą), sudedame į 4 dalis dalis smulkintus svogūnus, nuluptus česnakus bei užpilame pienu.
  3. Reklama
  4. 3. Galiausiai kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40-50 minučių. Įpusėjus vištienos kepimui ištraukus skardą vištieną apliejame padažu. Skanaus!
Vištienos suktinukai ir kepenėlių paštetas su svogūnų džemu
(1)
Bulvių "kišenėlės" su vištienos ir tar tar padažo įdaru
(1)
Balandėliai su vištiena | Receptas
(2)