Vištiena, troškinta piene

Ingredientai

    • vištos blauzdelių: 8
    • svogūnų: 2
    • česnakų: 5 skiltelių
    • pieno: 0,5 litro
    • prieskonių vištienai: pagal skonį (druska, malti baltieji pipirai, malta paprika, česnakinė druska).

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištieną ištrinamee prieskoniais bei paliekame pasimarinuoti.
  2. 2. Tuomet vištieną sudedame į skardą (naudojau stiklinį indą), sudedame į 4 dalis dalis smulkintus svogūnus, nuluptus česnakus bei užpilame pienu.
  3. 3. Galiausiai kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40-50 minučių. Įpusėjus vištienos kepimui ištraukus skardą vištieną apliejame padažu. Skanaus!
Keptos vištienos ir mango salotos
(1)
Vištienos ir daržovių apkepas su bulvių kepure
(4)
Baltasis čili troškinys su vištiena
(2)