Jeigu norisi aštresnio bei dar pikantiškesnio skonio, tai gamindami naudojame sūrį su mėlynuoju pelėsiu.
Ingredientai
vištienos krūtinėlių filė: 4
Brie sūrio: 100 gramų
kiaušinių: 1
druskos
maltų juodųjų pipirų
maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui)
aliejaus (kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištienos filė nestipriai išmušame, iš šono padarome gilią įpjovą, kad gautume tarsi kišenėlę. Tada iš vidaus bei iš išorės krūtinėles pabarstome druska ir pipirais. Jeigu mėgstate, galima naudoti vištienos prieskonius ir/ar karį.
2. Tuomet brie sūrį supjaustome gabaliukais, kurių ilgis būtų lygus kišenėlės ilgiui. Sūrį sudėliojame į kišenėles. Užtvirtiname krūtinėlės kraštus.
Reklama
3. Po to kiaušinį išplakame, kiekvieną krūtinėlę pavoliojame plakinyje, tada džiūvėsėliuose bei kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
4. Galiausiai patiekiame su žaliomis salotomis. Skanaujame!