Šis keptas viščiukas yra ypač sultingas, su traškia, prieskoniais įtrinta odele ir aromatingu įdaru. Marinuotas prieskonių mišinyje per naktį, viščiukas įgauna intensyvų skonį, kuris dar labiau sustiprėja kepant su citrina, mėlynuoju svogūnu ir česnaku. Sviesto gabalėliai, įdėti po odele, suteikia mėsai švelnumo ir padeda jai išlikti sultingai kepant aukštoje temperatūroje. Kepimo metu išsiskyrusios sultys įsigeria į mėsą, todėl kiekvienas kąsnis tampa dar sodresnis ir aromatingesnis. Puikiai tinka patiekti su keptomis daržovėmis ar bulvių koše.
Redaktorės Vaidos komentaras - puikus pasirinkimas ypatingiems pietums ar šventiniam Kalėdų stalui. Mažai pastangų reikalaujantis paruošimas, o rezultatas tikrai puikus. Patiekite su mėgstamais
garnyrais - įvairiomis salotomis, mišrainėmis,
bulvių koše.