Vištienos troškinys su Philadelphia sūriu, pievagrybiais ir morkomis

2024-02-04 Autorius WorldRecipes.lt

Vištienos troškinys su Philadelphia sūriu, pievagrybiais ir morkomis
Jau rodžiau kelis nuostabius vištienos troškinius, kurie be galo patiko mūsų šeimai:
- vištienos troškinys morkų patale su grietinėle;
- vištienos troškinys su bulvėmis;
- vištienos troškinys su pupelėmis;

O šiandien rekomenduoju pamėginti variantą su Philadelphia sūriu, pievagrybiais, salierų šakniavaisiais ir morkomis. Imkite šį receptą ir gaminkite. Patikėkite manimi, patiekalas tikrai fantastiškas. Be galo skanu!

Ingredientai

    • vištienos: 400 gramų
    • morkų: 1
    • salierų šakniavaisių: 0,5 vnt.
    • pievagrybių: 12
    • "Philadelphia" sūrio: 1 indelio
    • druskos
    • pipirų
    • vištienos sultinio: 1 puodelio
    • sviesto (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištieną supjaustome mažais gabalėliais.
  2. vištiena supjaustyta mažais gabaliukais
  3. 2. Apibarstome prieskoniais. Pievagrybius nuvalome bei perpjauname į keturias dalis.
  4. Reklama
  5. 3. Morkas nuskutame, saliero šaknį nulupame bei smulkiai supjaustome.
  6. 4. Tuomet vištieną kepame svieste, kol truputį apskrus.
  7. 5. Suberiame pievagrybius, maišydamos kepame maždaug kelias minutes.
  8. 6. Suberiame morkas su salierais bei kepame dar kelias minutes. Įpilame sultinio, galima įberti dar pipirų bei druskos.
  9. 7. Po to uždengiame dangčiu bei troškiname ant silpnos ugnies vis pamaišydamos maždaug 20-25 minutes.
  10. 8. Tada sudedame sūrį, išmaišome bei palaukiame kol užvirs.
  11. 9. Nuimame nuo ugnies. Skanaujame!
Daržovių ragu su avinžirniais
(1)
Kiaulienos šoninės troškinys azijietiškai
(2)
Meksikietiškas bolivinės balandos troškinys su kalakutiena
(8)
Jaučio žandai troškinti vyne
(12)