Daržovių ragu su avinžirniais

2021-12-10 Autorius Kviečiu į virtuvę

Daržovių ragu su avinžirniais
Man toks daržovių ragu, tai labai skanūs pietūs, bet jei Jums norisi mėsos kepsnio, tai šis ragu gali tapti nuostabiu garnyru. Kuo daugiau daržovių pasikvieskite į savo lėkštes, rekomenduoju! Juk kada tinkamesnis laikas pradėti daugiau valgyti daržovių, jeigu ne dabar... Tad einame gaminti, nieko nelaukdami. Pavyks tobulai, prižadu! :)

Ingredientai

    • cukinijos: 1
    • česnakas: 2 skiltelių
    • brokoliai: 1
    • morkos: 2
    • raudonieji svogūnai: 1
    • šalotiniai svogūnai: 2
    • konservuoti avinžirniai: 1 skardinės
    • pomidorai: 3
    • krapai: 1 pundelio
    • svogūnų laiškai: 1 pundelio
    • alyvuogių aliejus: šlakelio
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: žiupsnio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nusiplaukite daržoves.
  2. 2. Morkas supjaustykite stambiais gabaliukais, cukiniją griežinėliais, raudoną svogūną žiedais, o pomidorus perpus arba ketvirčiais.
  3. Reklama
  4. 3. Brokolį išskirstykite žiedais.
  5. 4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  6. 5. Sudėkite morkas, pakaitinkite kelias minutes, tuomet sudėkite šalotinius svogūnus, česnako skilteles ir svogūno žiedus. Pakaitinkite kelias minutes.
  7. 6. Po to į keptuvę keliauja pomidoras. Pakaitinkite, kol išskiria savo sultis.
  8. 7. Sudėkite brokolio žiedus ir cukiniją. Pabarstykite druska, pipirais ir susmulkintais žalumynais.
  9. 8. Sudėkite konservuotus avinžirnius ir gerai išmaišykite.
  10. 9. Patiekite ir skanaukite!
  11. daržovių troškinys - ragu su konservuotais avinžirniais
  12. 10. Rekomendacija: Daugiau vegetariškų receptų rasite: Vegetariški patiekalai.
Brokolio ir kynvos kepsneliai - blyneliai
(2)