Vieni žmonės labiau mėgsta birius ryžius, kiti labiau lipnius, o aš asmeniškai itin pamėgau meksikietiškai paruoštus ryžius. Jeigu esate valgę kokiame tikrame meksikiečių restorane, tikrai skanavote garsių meksikietiškų rausvų ryžių. Tokie ryžiai yra tikri mano favoritai. Atrodo, kad galėčiau juos skanauti ir vienus. Meksikietiški ryžiai labai tiks prie pačių įvairiausių meksikietiškų patiekalų, kepsnių, troškinių ir taip toliau.
Kaip žinia, aš nebūčiau aš, jei nepamėginčiau pasigaminti tokių pati ryžių savo virtuvėje. Pagaminimas nėra sudėtingas, bet prireiks kantrybės ir ryžių šiukštu nemaišyti netinkamu laiku! Ryžiams privalu duoti laiko prisigerti sultinio bei naminio pomidorų padažo. Todėl šiuo būdu gaminant ryžius reikia pilnai sekti receptą žingsnis po žingsnio ir stebėti virimo laiką, kad ryžiai nesuliptų į košę (jei maišysite per anksti arba per daug). Bet jeigu pavyko man, garantuoju pavyks ir jums. Bėgam gaminti! 😉