Vištienos troškinys su pupelėmis, morkomis ir pomidorų padažu

2023-03-24 Autorius Kviečiu į virtuvę

Vištienos troškinys su pupelėmis, morkomis ir pomidorų padažu
Aš šį troškinį gaminau su vištienos šlaunelių mėsa, bet jeigu norisi, galite pasirinkti ir vištienos krūtinėlę. Bet man pačiai troškiniuose labiau patinka šlaunelių mėsa, nes ji yra sultingesnė ir ne tokia sausa, kaip krūtinėlė.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir pabarstykite druska, pipirais bei paprikos milteliais.
  2. 2. Tuomet daržoves nulupkite. Morką supjaustykite griežinėliais, svogūną ir česnaką pasmulkinkite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pakepinkite daržoves.
  5. 4. Daržovėms suminkštėjus, sudėkite vištienos gabaliukus. Pakepinkite, kol mėsa gražiai apskrus.
  6. 5. Po to įpilkite vandens ir patroškinkite maždaug 10 minučių.
  7. 6. Supilkite pupeles ir sudėkite pomidorų padažą. Viską gerai išmaišykite ir patroškinkite dar viską maždaug 10 minučių, kad skoniai susidraugautų.
  8. 7. Pabarstykite susmulkintais krapais. Patiekite ir skanaukite!
  9. 8. Pastebėjimas: YouTube radau panašų receptą (rusų kalba), kuris patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau vištienos troškinių receptų rasite: Vištienos troškiniai.


Vištienos troškinys su pupelėmis, morkomis ir pomidorų padažu

Irena

Aš dar įdedu konservuotų kukurūzų - labai tinka. Pamėginkite !
Atsakyti
Vištienos troškinys su pupelėmis, morkomis ir pomidorų padažu
Keptų makaronų salotos su rūkyta vištiena
(2)