Neseniai dalinausi paprastos maltos mėsos troškiniu su pievagrybiais, kurį Jūs labai išgyrėte ir susilaukiau prašymų, kad pasidalinčiau daugiau tokiais paprastais receptais, kurie nereikalauja daug ingredientų. Tad šiandien parodysiu dar vieną variantą, kuriam tikrai ingredientų daug neprireiks - naudosime tik maltą kiaulieną (tinka ir kitoks faršas), perlines kruopas ir šaldytų daržovių mišinį. Paruošti labai paprasta, o galutinis skonis tikrai labai geras. Tad drąsiai rekomenduoju pasigaminti!
1. Iš pradžių maltą kiaulieną sumaišome su druska ir prieskoniais.
2. Sudedame į keptuvę bei kepiname tol, kol ši taps biri.
Reklama
3. Supilame perlines kruopas, dar šiek tiek pakepame.
4. Tuomet puode užviriname vandenį, supilame keptuvės turinį su mėsa bei kruopomis (vandens tiek, kad mėsa būtų apsemta). Šiame etape galite suberti ir daržoves, arba galite jas berti 10 minučių vėliau, šitaip daržovės bus traškesnės. Troškinkite ant lėtos ugnies maždaug 30 minučių.
5. Paskui įdėkite grietinės, išmaišykite ir patiekite. Skanaukite!
6. Pastebėjimas: Labai gardu valgyti su virtomis bulvėmis.
skirma
Atsakyti
World Recipes Lietuva
Arūnas Baliukonis
Atsakyti
DM