Vištienos krūtinėlė su morkomis ir sojos padažu

2018-03-21 Autorius Su karamele

Vištienos krūtinėlė su morkomis ir sojos padažu

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Padažui:
    • sojų padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • balzamiko actas: 2 valgomųjų šaukštų
    • cukrus: 2 valgomųjų šaukštų (arba medus)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių uždėkite virti ryžius. Kol ryžiai virs, spėsite pasiruošti pagrindinį patiekalą.
  2. 2. Tuomet morkas supjaustykite nedideliais šiaudeliais, papriką supjaustykite juostelėmis, o česnaką skiltelėmis. Tada į įkaitintą keptuvę sudėkite morkas bei dvi česnako skilteles, po maždaug kelių minučių sudėkite ir papriką. Daržoves kepinkite, kol šios lengvai suminkštės. Kitoje keptuvėj pakepinkite supjaustytą nedideliais gabalėliais vištieną su likusiomis dviejomis skiltelėmis česnako.
  3. Reklama
  4. 3. Po to padažui sumaišykite visus nurodytus produktus (jei naudosite medų ir šis yra kietas - pakaitinkite garų vonelėje). Į keptuvę su iškepta vištiena pilkite padažą bei sudėkite daržoves. Viską pašildykite kelias minutes bei patiekite su išvirtais ryžiais. Skanaukite!
Salotos su iceberg salotomis ir vištienos file
(1)
Tailandietiška aštri vištienos sriuba
(2)
Sluoksniuotos tešlos kyšas su cukinija, vištiena ir sūriu
(4)