1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis. Kiaušinį išplakame su pienu, įberiame druskos ir pipirų. Miltus sumaišome su kokoso drožlėmis. Vištienos juosteles pamirkome kiaušinio plakinyje, apvoliojame miltuose su kokosų drožlėmis bei apkepame įkaitintame aliejuje. Apkeptą vištieną sudedame ant popierinių servetėlių, kad susigertų nereikalingas aliejaus perteklius.
2. Tuomet padažui sumaišome jogurtą su citrinos sultimis bei aliejumi, įberiame druskos ir pipirų pagal savo skonį.
Reklama
3. Tada persimoną supjaustome plonomis skiltelėmis, ananasus - nedideliais gabaliukais. Vaisius sumaišome su vištiena. Salotas sudedame į lėkštę, užpilame pasigamintu padažu, uždedame avietes arba perpus perpjautas braškes. Patiekiame ir mėgaujamės!
4. Rekomendacija: Daugiau vištienos salotų receptų rasite: Vištienos salotos.