Vištienos salotos su vynuogėmis | Receptas

2017-10-17 Autorius Išbandyti receptai

Vištienos salotos su vynuogėmis | Receptas

Ingredientai

    • salotų gužės: 1
    • keptos vištienos šlaunelės: 2 (arba 1 vištienos ketvirčio) - (galite išsikepti patys orkaitėje arba pirkti jau keptą vištą)
    • žaliosios vynuogės: ~100 gramų
    • mėlynosios vynuogės: ~100 gramų
    • alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
    • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • tabasko padažas: pagal skonį
    • malti juodieji pipirai
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje salotas nuplauname bei truputį susmulkiname rankomis. Vynuoges nuplauname, perpjauname per pusę ir išimame sėklas. Jei vynuogės be kauliukų, jų galima ir neperpjauti.
  2. 2. Tuomet mėsą suskaidome į maždaug piršto storio pluoštelius. Viską sudedame į lėkštę bei paskaniname druska ir pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Tada alyvuogių aliejų sumaišome su citrinos sultimis bei tabasko padažu ir šiuo užpilu apšlakstome salotas. Skanaujame!
Pomidorų salotos su burata sūriu ir vytintu kumpiu
(1)
Gaivios agurko ir pomidorų salotos su fetos sūriu
(2)