Vištienos šlaunelės su voveraičių padažu

2018-04-10 Autorius Virtuvės dienoraštis

Vištienos šlaunelės su voveraičių padažu

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos šlaunelės be kaulo: 4 (šlaunelių mėsa)
    • voveraitės: 0,5 litro
    • svogūnai: 1
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • sviestas: 2 valgomųjų šaukštų (naudotas Ghi/Ghee)
    • pipirai
    • druska
    • česnakas: 2-3 skiltelių
    • krapai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos šlauneles supjaustome į maždaug 3 ar 4 dalis, jas padruskiname, papiriname, įspaudžiame česnako bei palikti keliolikai minučių pasimarinuoti.
  2. 2. Tuomet voveraites apverdame maždaug 5-7 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Tada svieste iš abiejų pusių apkepame vištieną, kol dailiai apskrus, atidedame šiltai, kad neatvėstų.
  5. 4. Ten pat sudedame smulkiai supjaustytą svogūną, truputį apkepame bei sudedame apvirtas voveraites.
  6. 5. Po keletos minučių supilame grietinėlę, palaukiame, kol sutirštės, įberiame druskos, pipirų bei gerą saują krapų.
  7. 6. Paskui į lėkštę sudedame vištieną bei užpilame pasiruoštu padažu. Skanaujame!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau vištienos šlaunelių receptų rasite: Vištienos šlaunelės.
Vištienos šlaunelės su voveraičių padažu
Mini taco tubs - kukurūzų geldelės su vištiena ir daržovėmis
(3)
Vištienos karis (chicken curry) su kokoso pienu, patiektas su ryžiais
(2)
Ispaniška paelija - paelja iš Maljorkos su vištiena, krevetėmis ir midijomis
(1)
Paella - Paelija su jūros gėrybėmis ir vištiena
(13)