1. Iš pradžių salotas nuplauname, nusausiname bei suplėšome, padaliname į lėkštes. Nuluptus mandarinus išskirstome skiltelėmis, sudedame ant salotų.
2. Tada sausoje keptuvėje paskrudiname sezamų sėklas bei paliekame atvėsti.
Reklama
3. Tuomet kepenėles nuplauname, nusausiname, supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Užberiame druskos, pipirų ir išmaišome.
4. Keptuvėje išlydome sviestą bei apkepiname kepenėles po kelias minutes iš kiekvienos pusės. Neperkepame.
5. Kai kepenėlės jau atvės, sudedame ant salotų viršaus bei užberiame sezamų sėklomis.
6. Padažui aliejų išmaišome su citrinos sultimis, skystu medumi bei trintu česnaku. Padažą užpilame prieš valgydamos, nes kitaip salotos sukris. Skanaujame!