Rūkytos skumbrės salotos su bulvėmis, obuoliais ir žirneliais

2023-10-10 Autorius WorldRecipes.lt

Rūkytos skumbrės salotos su bulvėmis, obuoliais ir žirneliais
Nors nesu pati didžiausia žuvies mėgėja, tačiau rūkytai skumbrei esu neabejinga. Tai itin kvapni ir skani žuvis. Šiandien pamėginau pasigaminti salotas su ja, bulvėmis, obuoliais bei žirneliais. Iš pradžių ir man šis derinys pasirodė keistas ir neįprastas, tačiau skonis maloniai nustebino, nes viskas tiesiog puikiai derėjo tarpusavyje.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • šaltai rūkyta skumbrė: 1 (stambi)
    • virtos bulvės su lupenomis: 2-3
    • saliero stiebai: 3-4
    • saldžiarūgščiai obuoliai: 2
    • konservuoti žirneliai: 0,5 indelio
    • druska
    • pipirai
    • majonezas: 4 šaukštų
    • grietinė: 3-4 šaukštų
    • garstyčios: 1 šaukštelio
    • citrinos sultys: poros šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nulupkite žuvies odą, nuimkite mėsą nuo kaulų bei susmulkinkite.
  2. 2. Tada bulves nulupkite bei supjaustykite kubeliais.
  3. Reklama
  4. 3. Taip pat kubeliais supjaustykite salierą bei nuluptus obuolius. Viską sumaišykite su žirneliais, pagardinkite, pagal skavo skonį, pipirais ir, jei reikia, druska.
  5. 4. Tuomet majonezą sumaišykite su grietine, garstyčiomis bei citrinų sultimis.
  6. 5. Užpilpikite ant salotų. Skanaukite!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau rūkytos skumbrės salotų receptų rasite: Rūkytos skumbrės salotos.
Rūkytos skumbrės salotos su bulvėmis, obuoliais ir žirneliais
Vištienos salotos su makaronais ir šparaginėmis pupelėmis
(2)
Salotos su Cambozola pelėsinio sūrio padažu
(1)
Baklažanų ir pomidorų salotos
(1)
Brokolių ir vynuogių salotos su medaus užpilu
(5)