Ryžių salotos su tunu, raugintais agurkais ir majonezu

2019-10-27 Autorius Aušra - Šeimos virtuvė

Ryžių salotos su tunu, raugintais agurkais ir majonezu
Itin paprastos konservuoto tuno ir ryžių salotos su raugintais agurkais bei majonezu, kurias pasigaminsite labai greitai. Mūsų šeimai jos labai patinka ir ganėtinai dažnai pasigaminame. Taip pat mes su vyru jas mėgstame įsidėti ir kitai dienai į darbą, sveikesniems pietums.

Ingredientai

    • nevirti ryžiai: 2 valgomųjų šaukštų su kaupu
    • konservuotas tunas: 1 indelio
    • rauginti agurkai: 2
    • svogūnų laiškai: 3 (arba kiek daugiau)
    • naminis majonezas: 1 valgomojo šaukšto (arba pagal skonį)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia ryžius išverdame dideliame kiekyje pasūdyto vandens.
  2. 2. Išvirus ryžius nusunkiame (gerai nuvarviname).
  3. Reklama
  4. 3. Tada agurkus supjaustome nedideliais kubeliais.
  5. 4. Tuną susmulkiname šakute.
  6. 5. Svogūno laiškus tiesiog supjaustome.
  7. 6. Visus ingredientus gerai sumaišome su naminiu majonezu,
  8. 7. Jeigu reikia, įberiame šiek tiek druskos (man įprastai nereikia, visiškai pakanka nuo tuno). Patiekiame ir skanaujame!
Tuno tortas su sluoksniuota tešla
(1)
Makaronai su tunu ir šparaginėmis pupelėmis sveikai
(1)
Tuno sashimi (sašimi)
(1)