pomidorų: 3 (didelių, išimtomis sėklomis ir supjaustytų)
džiovintų raudonėlių: 1/4 arbatinio šaukštelio
druskos
šviežių maltų pipirų
balzaminio acto: 2 šaukštų
grybų: 100 gramų (supjaustytų)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vištienos gabalėiukus pavoliojame miltuose. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Trumpai pakepiname vištienos gabaliukus, sudedame svogūnus bei salierus, pakepiname dar apie 1-2 minutes. Supilame vyną, sudedame pomidorus, pabarstome raudonėliais, druska bei pipirais.
2. Tuomet uždengiame dangčiu, sumažiname ugnį bei troškiname 30 minučių (vištienos gabaliukus vieną kartą apverskite).
3. Galiausiai supilame balzaminį actą, sudedame grybus bei patroškinkite maždaug 5-10 minučių. Tikras skanumėlis!