Šitaip keptuvėje kepta vištienos krūtinėlė gaunasi iš tiesų labai skani ir sultinga, o ir paruošti visai nesudėtinga. Man labai patiko ir tikrai taip gaminsiu ateityje.
4. Tada gerai įkaitiname keptuvę (tobuliausia, jei turite wok keptuvę), įpilame maždaug 3 arbatinius šaukštelius alyvuogių aliejaus bei apkepame vištienos gabaliukus. Juos paskirstome keptuvėje, kad kiekvienas keptų atskirai. Kai vištiena truputį apskurs, atidedame ją lėkštę.
5. Po to į keptuvę įpilame 3 arbatinius šaukštelius alyvuogių aliejaus, sudedame svogūnus, paprikas bei kepame, kol dailiai apskurs, tai yyra maždaug 3 minutes. Paskui sudedame česnaką bei kepame maždaug 60 sekundžių.
6. Į daržoves sudedame vištieną bei supilame padažą. Kaitiname maždaug 60 sekundžių, kai padažas užvirs. Išjungiame ugnį bei sudedame šviežio baziliko lapelius. Patiekiame su virtais ryžiais. Skanaujame!