Aš šį kartą surašiau tai, ką įprastai sušaldau aš, bet drąsiai galima maišyti žalumynus pagal savo skonį.
Ingredientai
svogūnų laiškai
česnakų laiškai
krapai
špinatai
tyras alyvuogių aliejus
druska (neprivaloma)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia viską supjaustykite bei dėkite į smulkintuvą, įpilkite kelis šaukštus aliejaus (arba kiek norisi; taip pat galite įberti druskos) ir sumalkite iki norimos konsistencijos (galite tik truputį pasmulkinti, galite malti iki tyrės konsistencijos).
2. Tuomet sudėkite į ledukų formas ir užšaldykite.
Reklama
3. Po to sudėkite į dėžutę arba maišelį ir laukite žiemos, o sulaukus tereiks tiesiog įmesti žalumynų kubelį į sriubą, troškinį, padažą, makaronus ar kita. Labai skanu ir paprasta!
4. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.