Agurkų laiveliai su menkių kepenėlėmis ir ryžiais

2024-04-28 Autorius WorldRecipes.lt

Agurkų laiveliai su menkių kepenėlėmis ir ryžiais
Turiu pripažinti, kad menkių kepenėlės tikrai nėra dažnas svečias mano virtuvėje, bet kai pamačiau parduotuvėje akciją, iškart susigundžiau įsidėti į krepšelį ir nusipirkti. O kitą dieną matydama jas šaldytuve, iškart supratau, kad net neįsivaizduoju ką čia su jomis pagaminus. Tad šiek tiek paieškojau internete ir viename angliškame portale užtikau šį receptą. Nusprendžiau išmėginti, nes kiti ingredientai pasirodė paprasti ir visus turėjau savo virtuvėje. Ir galiu pasakyti, kad tikrai labai skaniai gavosi. Drąsiai galiu parekomenduoti ir kitiems išmėginti tokį užkandį. Gaminam! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • agurkų: 4-5
    • menkių kepenėlių: 100 gramų
    • virtų kiaušinių: 1
    • svogūnų laiškų: 1
    • virtų ryžių: 0,5 stiklinės
    • majonezo: 2 valgomųjų šaukštų
    • druskos
    • juodųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia agurkus nulupkite, perpjaukite išilgai ir arbatiniu šaukšteliu šiek tiek išskobkite.
  2. 2. Tada pasūdykite agurkų puseles.
  3. Reklama
  4. 3. Susmulkinkite virtą kiaušinį, svogūnų laiškus ir menkių kepenėles.
  5. 4. Sumaišykite su virtais ryžiais ir mėgstamu majonezu, taip pat pagal savo skonį pagardinkite druska bei pipirais.
  6. 5. Pridėkite pasiruošto įdaro į agurkų laivelius ir patiekite. Skanaukite!
Kepta menkė pomidorų padaže, ruošta keptuvėje
(1)