Šis patiekalas yra labai geras būdas sunaudoti žuvies likučius. Vakar kepėme lydekas ir šiek tiek liko nesuvalgyta, tai aš ir sunaudojau. Aišku, galima nusipirkti žuvies ir būtent dėl šio patiekalo, nes jis tikrai labai visų giriamas.
1. Pirmiausia želatiną užpilkite vandeniu ir brinkinkite maždaug 15-20 minučių.
2. Per tą laiką, imkite dubenėlį ir sluoksniuokite - keptos lydekos gabaliukai, keptas svogūnas, morkos, vyšniai pomidorai ir dar vieną kartą viską iš naujo arba tol, kol baigiasi visi produktai.
Reklama
3. Po to ant viršaus sudėkite baziliką.
4. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite maždaug 350 mililitrų vandens, bet ne karštame. Palikite atvėsti.
5. Kai jau želatina atvėsta, užpilkite dubenėlio turinį. Skanaus!
6. Pastebėjimas: Aš druskos visai papildomai nedėjau, nes jos visiškai užteko nuo keptos žuvies. Nei išvaizda, nei skonis mūsų šeimos tikrai nenuvylė.:)
7. Rekomendacija: Daugiau lydekos receptų rasite: Lydekos receptai.