Ant iešmelių keptos vištų širdelės

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Ant iešmelių keptos vištų širdelės

Ingredientai

    • vištų širdelės: 500 gramų
    • sojų padažas: 2 šaukštai
    • aliejus: 2 šaukštai
    • sausas baltas vynas: 2 šaukštai
    • medus: 1 šaukštas
    • tarkuotas apelsinas: 1 šaukštas
    • imbiero šaknys: 1 šaknys (tarkuotos)
    • sezamų sėklos
    • druska
    • malti juodieji pipirai arba citrinos žievelė

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia širdeles nuplauname bei gerai nuvarviname. Iš visų nurodytų sudedamųjų dalių (išskyrus sezamų sėklas) sumaišome marinatą. Juo užpilame širdeles, išmaišome bei paliekame kelioms valandoms vėsiai pastovėti.
  2. 2. Tuomet medinius iešmelius pusvalandžiui pamerkiame į šaltą vandenį, kad jie šiek tiek pabrinktų bei veriant širdeles nesišiauštų, kepant nesviltų. Širdeles veriame ant iešmelių bei pabarstome sezamų sėklomis.
  3. 3. Tarp širdelių galime užverti nedidelių apvirtų bulvių arba pamarinuotų daržovių.
  4. 4. Galiausiai kepame ant žarijų, kol širdelės gražiai apskrus. Ragaujam. Skanaus!
Vištiena kokosų pieno padaže su paprikomis, gvatemalietiškai
(10)