Daugelis žmonių vis labai dažnai prisibijo antienos kaip kažkokios visiškai mistinės mėsos, kurią nėra aišku kaip tinkamai paruošti. Išties antieną paruošti tinkamai visai paprasta, viskas priklauso nuo idėjos kaip ir su kuo ją valgysite, kokiame patiekale norėsite patiekti.
Šį kartą su Jumis visais pasidalinsiu antienos krūtinėlės kepimo keptuvėje metodu, kuris manęs asmeniškai dar nei vieno karto nenuvylė. Naudojant šį būdą pasišalina visi nereikalingi riebalai, mėsa gaunasi itin minkšta, sultinga bei aromatinga.
Kur galima naudoti antienos filė?
- įvairiems sumuštiniams ar vieno kąsnio užkandžiams;
- skanauti su įvairiausias
garnyrais- įvairioms
tortilijoms įdaryti
- nuostabiam
blynelių įdarui
- salotoms
Filė kepimas yra labai paprastas, reikia tik sekti šiuos esminius žingsnius.
Mingailė
Atsakyti
Aurelija
Atsakyti