Antienos ir Ramen makaronų sriuba

2021-02-18 Autorius Samčio užrašai

Antienos ir Ramen makaronų sriuba
Kai tik mano virtuvėje atsiduria antienos, tai aš nesustodama šypsausi. Man paskutiniu metu tai mėgstamiausia paukštiena, nes žinau, kad su ja patiekalai gausis labai skanūs. Visuomet patiekalus iš antienos aš stengiuosi gaminti labai apgalvotai, įdėdama daug savo širdies, nes juos įprastai gaminu tik ypatingomis progomis.

Šį kartą Jums pristatau Ramen su antiena. Kas dar nežinote kas tai yra, tai noriu priminti, kad "Ramen" yra labai populiari sriuba Japinijoje, Kinijoje, Pietų Korėjoje. Svarbiausia čia būna sultinys, kuris privalo būti išvirtas namuose, aišku iš bėdos galite panaudoti ir kubelį sultinio, bet skonis jau bus ne tas.

Ingredientai

    • Ramen noodles makaronai: 1 pakuotės
    • antienos sultinys: 1 litro (galima pakeisti grybų, jautienos sultinio kubeliu)
    • šviežia ančiukų filė: 500 gramų
    • česnakas: 2 skiltelių
    • citrinžolės stiebai: 4
    • laimo vaisiai: 0,5
    • sojos padažas: 1 šaukšto
    • ryžių actas: 1 šaukšto
    • šviežia kalendra
    • marinuoti jalapeno pipriai: kelių griežinėlių
    • paprikos drožlės: žiupsnelio
    • kiaušiniai: 4 (šį kartą naudoju putpelės kiaušinius, bet tinka ir vištos)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išverdame Ramen noodles makaronus pagal instrukcijas ant pakuotės.
  2. 2. Pasiruošiame sultinį.
  3. 3. Antienos krūtinėlę iškepame keptuvėje, kol gražiai apskrunda bei iškepa.
  4. 4. Į sultinį sudedame susmulkintą česnaką, citrinžolės stiebus ir ančiukų krūtinėlę. Paverdame kelias minutes ir išimame citrinžolės stiebus.
  5. 5. Į sultinį sudedame makaronus, pilame sojos padažą, ryžių actą ir laimo sultis.
  6. 6. Supilstome sriubą į 4 dubenėlius, sudedame riekelėmis supjaustytą antieną, jalapeną, susmulkintas kalendras, dedame išvirtus ir perpus perpjautus kiaušinius, užberiame paprikos drožlėmis.
  7. 7. Valgome, kol dar karšta. Skanaus!
Receptas: Čili sriuba
(58)