1. Iš pradžių pasmulkintą svogūną apkepiname aliejuje, kol suminkštės. Morkas supjaustome plonomis juostelėmis (patogu tai daryti daržovių skustuku) bei apkepame kartu su svogūnu. Suberiame susmulkintas cukinijas, papriką bei smulkiai sukapotą česnaką. Daržoves perkeliame dubenį.
2. Tuomet anties krūtinėlės odelę lengvai įpjauname peiliu, padruskiname bei papipiriname. Apkepame gerai įkaitintoje sausoje keptuvėje, dėdamos odele žemyn kepame 3 minutes, po to apverčiame ir kepame dar 6 minutes.
Reklama
3. Tada keptuvę išsausiname, kad neliktų riebalų bei supilame padažo ingredientus. Kaitiname ant nedidelės ugnies, kol padažas sutirštės.
4. Antieną supjaustome maždaug piršto storio gabalėliais bei suberiame į padažą.
5. Galiausiai suberiame keptas daržoves, permaišome bei patiekiame su ryžiais arba ryžių/sojų makaronais. Mėgaujamės!
6. Rekomendacija: Daugiau troškinių receptų rasite: Troškiniai.