Kvepiantys, originalūs ir labai skanūs kotletai, kuriuos darau ne tik kiekvienai dienai, jie puikiai atrodo šventinėje puotoje.
Daržovių paplotėliai su sūriu visada puikūs.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- sviesto, 2 šaukštai;
- daržovių aliejus;
- kiaušiniai, 4 vnt;
- morkos, 2 vnt;
- pieno, trečdalis stiklinės;
- saldieji pipirai, pusė skonio;
- Parmezanas;
- česnako, 2 gvazdikėlių;
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės ir žalieji svogūnai.
Gaminimo procesas
Ištirpinkite sviestą ir tris česnakus, sumaišykite.
Tai padės gerai išryškinti česnako skonį.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į keptuvę, apkepkite.
Supjaustykite morkas mažais kubeliais ir troškinkite kartu su svogūnais.
Įpilkite nedidelį saldžiųjų pipirų kubą ir pagal skonį įberkite šiek tiek aitriųjų pipirų.
Druska ir pipirai pagal skonį.
Daržovių masę paskleidžiame į indą ir atvėsiname.
Kiaušinius sumaišykite su pienu, druska ir pipirais, plakite šluotele iki vientisos masės.
Supilkite smulkiai tarkuotą sūrį ir sumaišykite.
Sumaišykite daržoves su padažu.
Kepinių formeles patepkite augaliniu aliejumi ir paskleiskite masę.
Įdėkite iki pusės formos aukščio.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.
Įdėkite jį į pergamentą ir atvėsinkite.
Patiekite patiekalą, apibarstytą žolelėmis ir žaliais svogūnais.
Pasirodo, labai skanu su įvairiais padažais grietinės, natūralaus jogurto ar majonezo su žolelėmis, česnakais.