Dabar aš negaminu įprasto omleto: dalinuosi nauju kiaušinienės gaminimo metodu

2021-08-07 Autorius Worldrecipes.lt

Dabar aš negaminu įprasto omleto: dalinuosi nauju kiaušinienės gaminimo metodu
Skanių ir paprastų pusryčių, pagamintų iš kiaušinių, receptas.

Aš gaminu dažnai, visiems labai patinka, tai puikus klasikinės kiaušinienės pakaitalas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • morkos, 2 vnt;
  • saldieji pipirai, 1 vnt;
  • sviesto, 50 g;
  • pieno, 70 g;
  • sūrio, 100 g;
  • druska, pipirai, žolelės, česnakai.
Reklama
Gaminimo procesas

Keptuvėje ištirpinkite sviesto gabalėlį ir į keptuvę suberkite smulkiai supjaustytą arba spaustą česnaką.

Suberkite svogūnų kubelius, tada sutarkuotas morkas ir sumaišykite.

Patarimas: jei sviesto nepakanka, įpilkite daugiau.

 Sudėkite saldžiųjų pipirų kubelius ir virkite daržoves 2 minutes.

 Sudėkite žalius svogūnus, sumaišykite ir išimkite iš viryklės.

Maišykite kiaušinius, druską ir įberkite pipirų, prieskonių pagal skonį, supilkite pieną, sumaišykite.

Sudėkite tarkuotą sūrį ir sumaišykite, suberkite troškintas daržoves ir išminkykite.
Reklama
Galite kepti mažoms bandelėms skirtoje formoje arba didelėje formoje, išdėstydami visą masę vienu metu.

Mes kepame 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Pasirodo, porcijinis omletas, labai skanus ir lengvas, pagal savo skonį pridėkite daržovių, pavyzdžiui, prieskonių, žolelių.

Kaip aš visą vasarą gaminu skanias cukinijas su traškia plutele. Tikras vasaros valgis: lengvas ir skanus


Dabar aš negaminu įprasto omleto: dalinuosi nauju kiaušinienės gaminimo metodu

Cukinijos puikiai tinka gaminti įvairiausius patiekalus. 

Orkaitėje keptos daržovės yra ypač laukiamos, nes patiekalas išlaiko naudingas savybes ir šviežias savybes, pasirodo traškia plutele ir lengvomis, pikantiškomis natomis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 3 vnt;
  • česnako druska, žolelės ir prieskoniai pagal skonį;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai;
  • džiūvėsėlių ir sūrio po 2 šaukštus;
  • žalieji svogūnai, krapai.
Reklama
Gaminimo procesas

Mes renkamės jaunas cukinijas, pasirodo skaniau.

Mes supjaustome gabalais.

Kepimo indą uždenkite pergamentu ir vienoje eilėje išdėliokite cukinijų eilę.

Pabarstykite cukinijas druska, paprika, aromatinėmis žolelėmis, prieskoniais ir kt.

Visas lazdeles sutepkite augaliniu aliejumi.

Pabarstymui sumaišykite duonos trupinius su smulkiai tarkuotu sūriu. 
Reklama

Paimkite bet kokį sūrį, kuris jums patinka, galite parmezano.

Gerai pabarstykite cukinijas.

Patarimas: paimkite pabarstukus pagal savo skonį, tuo daugiau, tuo skaniau pasirodys.

Kepkite apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Patiekdami pabarstykite smulkintais žaliais svogūnais ir žolelėmis, galite pridėti smulkiai supjaustyto česnako.

Labai skanu patiekti tokį iškeptą patiekalą su karštais padažais, pagamintais iš grietinės ar naminio majonezo.