Obuolių pyragas vos per 7 minutes. Dar niekada nesu pagaminusi kepinių taip greitai

2021-09-02 Autorius Worldrecipes.lt

Obuolių pyragas vos per 7 minutes. Dar niekada nesu pagaminusi kepinių taip greitai
Šis obuolių pyrago receptas dabar yra mano mėgstamiausias, todėl jį gaminu kiekvieną savaitgalį. 

Vos per 7 minutes galite paruošti skanius, subtilius ir aromatingus naminius pyragus arbatai ar net patiekti ant šventinio stalo, gražiai dekoruodami.

Pyragui reikalingi produktai:

-
vienas kg obuolių;
- 300 ml pieno;
- Viena stiklinė manų kruopų;
- Viena stiklinė miltų;
- Viena stiklinė cukraus;
- Žiupsnelis cinamono;
- 50 g sviesto.
Reklama

Pereinama prie gaminimo:

 pirmiausia paruoškite įdarą.

Nuplaukite obuolius, supjaustykite žievelę ir sutarkuokite. 

Lengviausias būdas tai padaryti – trinti vaisius ratu, kad jūsų rankose liktų tik šerdis. 

Jei turite plonų odelių obuolių, galite juos laikyti. 

Perkelkite obuolius į šalį.

Supilkite visą stiklinę visų aukščiau išvardytų sausų ingredientų į dubenį. 

Sumaišykite juos.
Reklama
Į kepimo indą įdėkite kepimo popierių ir įpilkite 1/3 gauto sauso mišinio.

Tada paskleiskite pusę tarkuotų obuolių.

Vaisius užpilkite puse likusio mišinio.

Dabar vėl eilė obuoliams. 

Į obuolius taip pat galite įdėti cinamono.

Ir paskutinis sauso mišinio sluoksnis.

Tai turėtų sukelti tris mišinio sluoksnius ir du obuolių sluoksnius.

Visą tai užpilkite pienu ir daug, daug kartų pradurkite šakute. 

Ant pyrago uždėkite sviesto gabalėlių.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °. 

Dėkite pyragą maždaug 55 minutėms.

Paruoštą pyragą atvėsinkite ir patiekite.

Garsūs lenkiški sausainiai: kaip aš juos gaminu! Greiti „Mazurka“ sausainiai prie arbatos


Obuolių pyragas vos per 7 minutes. Dar niekada nesu pagaminusi kepinių taip greitai

Sausainių ypatumas yra jų paruošimo paprastumas, labiausiai paplitęs produktų rinkinys ir puikus rezultatas. 

Kai biskvitas atvės, turėsite švelnią morengą su džiovintų vaisių gabalėliais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • cukraus, 180 g;
  • miltų, 160 g;
  • kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
  • vanilinas;
  • riešutų ir džiovintų vaisių pagal skonį, po 1 stiklinę.
Reklama
Gaminimo procesas

Kiaušinius plakite mikseriu iki putų ir dalimis suberkite cukrų, plakdami nesustodami, kol gausis tiršta masė.

Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir plakite mikseriu.

Supilkite į gabalus susmulkintus riešutus ir džiovintus vaisius, sumaišykite.

Formą (aš paėmiau 30 x 22 cm) padengiame pergamentu.

Tešlą paskleidžiame, išlyginame mentele formos.

Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 20 minučių, tačiau patikrinkite pasiruošimą iešmu.
Reklama
Atvėsusį biskvitą supjaustykite porcijomis, galite papildomai pabarstyti cukraus pudra.

Į tešlą galite įdėti aguonas arba gaminti ją tik su aguonomis kartu su kitais priedais. 

Pasirodo ir labai skanu.