Net iš labiausiai paplitusių produktų galima gaminti labai skanų ir neįprastą patiekalą.
Šios vištienos širdelių salotos su svogūnais, agurkais ir kiaušiniais pasirodo labai šventiškos, gaivaus pavasario kvapo.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
Norėdami paruošti svogūnų marinatą, turite:
- vanduo, 2 šaukštai;
- actas 9%, 2 šaukštai;
- cukraus, 1 arbatinis šaukštelis;
- druskos, 0,5 šaukštelio
Naminiam majonezui pasiimkite:
- kiaušinis, 1 vnt;
- augalinis aliejus, 150 ml;
- garstyčios 0,5 šaukštelio;
- citrinos sulčių, 1 valgomasis šaukštas;
- cukrus, trečias šaukštelis;
- druskos, 0,5 šaukštelio
Gaminimo procesas
Nuplaukite širdis ir virkite druska, lauro lapais ir prieskoniais, kol suminkštės.
Tai užtruks apie 40 minučių.
Patarimas : galite virti daug greičiau, per 20 minučių, jei turite greitpuodį.
Atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.
Supjaustykite agurką juostelėmis.
Supjaustykite svogūną plonais ketvirčio žiedais ir marinuokite, sumaišydami visus marinato produktus.
Virkite kiaušinius ir tris ant stambios trintuvės.
Sumaišome visus produktus ir pagardiname naminiu majonezu.
Jei ruošiate naminį majonezą, visi maisto produktai turi būti kambario temperatūros.
Mes viską sumaišome ir pertraukiame panardinamuoju maišytuvu.
Nebus nereikalinga pjaustyti šviežių žolelių į tokias šviežias salotas.
Salotos paprastos, lengvos, nepaprastai skanios. Tokios tiks ir kiekvienai dienai
Paprastos vištienos, žirnių ir šviežio agurko salotos su originaliu medaus padažu.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– vištienos filė, 1 vnt;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– šviežias agurkas, 1 vnt;
– žalumynai ir žalieji svogūnai;
– konservuoti arba švieži žirniai, 200 g.
Norėdami paruošti padažą, paimkite :
– medus, 0,5 šaukštelio;
– grietinė, 3 šaukštai;
– garstyčios, šaukštelis;
– citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis;
– druskos ir pipirų.
Gaminimo procesas
Filė išvirkite vandenyje su druska ir prieskoniais pagal savo skonį, atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais.
Kiaušinius ir agurkus supjaustykite gabaliukais, supjaustykite žalumynus.
Mes sujungiame visus padažo ingredientus.
Sumaišome visus produktus, pagardiname padažu ir gerai išmaišome.
Patarimas : į salotas įdėkite daugiau žalumynų – krapų, petražolių ir svogūnų, galite naudoti ir kietąjį sūrį.
Virta mėsa puikiai pakeičiama rūkyta arba dešra pagal jūsų skonį.