Subtilus, minkštas ir kvepiantis varškės pyragas ant kefyro tešlos. Kepinys pasirodo sotus ir sodrus, net vaikai, kurie nemėgsta valgyti varškės, kaip pyragas.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
- cukrus ir kefyras po 1 stiklinę;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- augalinis aliejus, 100 ml;
- miltų, 1,5 stiklinės;
- kepimo miltelių, 2 šaukšteliai
Norėdami paruošti įdarą, jums reikia :
- varškės, 300 g;
- kiaušinis, 1 gabalas;
- cukrus, 2 šaukštai;
- miltų, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir plakite mikseriu iki purumo ir tirštumo.
Supilkite kefyrą ir minkykite iki vientisos masės.
Įpilkite augalinio aliejaus ir sumaišykite maišytuvu.
Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais, supilti į masę ir mikseriu išminkyti iki vientisos masės.
Uždenkite formą pergamentu.
Įdarui sumaišykite visus ingredientus ir, jei pageidaujate, jį galima pertraukti su panardinamuoju trintuvu – taip masė pasirodo švelni ir visiškai vienalytė.
Supilkite tešlą į formą, ant viršaus tolygiu sluoksniu paskleiskite įdarą.
Patarimas: masę galima sudėti į sandarų maišelį ar konditerijos maišelį ir išspausti ant tešlos tinklelio pavidalu.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 35 minutes, pasiruošimą patikrinkite iešmeliu.
Pyragas labai švelnus, minkštas ir purus. Jei norite pagardinti, į tešlą ir įdarą galite įdėti vanilino ar žievelės.
Kol virdulys užvirs, viskas bus paruošta. Vos 10 minučių ir purios spurgos ant stalo
Minkštos, purios ir erdvios spurgos keptuvėje, nereikalaujant ilgo darbo su mieline tešla ir neprarandant daug laiko kočiojimui ir kepimui.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
- kefyras, 200 ml;
- cukrus, 3 šaukštai;
- kiaušinis, 1 gabalas;
- soda ir druska po 0,5 šaukštelio;
- miltų, 3 puodeliai;
- actas 9%, 1 šaukštelis;
- sviesto, 30 g.
Gaminimo procesas
Plakite šluotele kiaušinius su cukrumi ir supilkite į kambario temperatūros kefyrą.
Mes sumaišome.
Supilkite persijotus miltus, sodą ir druską, minkykite tešlą.
Patarimas: jums gali prireikti šiek tiek daugiau miltų, bet nekalkite tešlos, geriau gerai išminkykite rankomis.
Uždenkite tešlą ir palikite 10 minučių.
Tešlą iškočiokite į 1 cm storio sluoksnį.
Tepkite tešlą lydytu sviestu ir susukite tankų ritinį.
Supjaustome gabalėliais ir kiekvieną šiek tiek paspaudžiame ranka iš pjūvio pusės.
Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų ir išdėliojame spurgas.
Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos ir paskleiskite ant popierinių rankšluosčių.
Atvėsusias spurgas apibarstykite cukraus pudra arba karštu cukrumi, patiekdami galite tiesiog užpilti medumi. Arba saldi grietinė.
Bet kokiu atveju tokios spurgos bus labai skanios.
Greiti obuolių sausainiai: minkšti, švelnūs ir tirpstantys burnoje
Sausainius lengva paruošti, jų gaunama daug ir nereikia jaudintis dėl to, kad svečiai išalksta.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– miltai, 1 – 2 stiklinės;
– obuoliai, 1 – 2 vnt;
– cukrus, 0,5 puodelio;
– kiaušinis, 1 vnt;
– sviestas, 50 g;
– vanilinis cukrus ir cinamonas pagal skonį;
– žiupsnelis druskos;
– kepimo milteliai, 1 šaukštelis
Gaminimo procesas
Minkštinkite sviestą kambario temperatūroje ir išplakite su druska ir cukrumi iki purumo.
Mes įvedame kiaušinį ir plakame iki visiškai vienalytės ir erdvios.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite, supilkite į masę, įpilkite cinamono ir vanilino, išminkykite.
Supjaustykite obuolį smulkiais gabalėliais, sumaišykite su tešla.
Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir šaukštu paskleiskite tešlą sausainių pavidalu.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 15 minučių, kol pagels.
Pagal skonį pabarstykite milteliais.
Patarimas : pagal skonį į sausainius įdėkite riešutų ar razinų.
Obuolius taip pat galite pakeisti kietomis kriaušėmis.
Paprastas ir skanus obuolių pyragas per 5 minutes. Skaniau nei Šarlotė: daug, daug obuolių
Daugelis žmonių mėgsta obuolių pyragus, ypač tuos, kuriuos galima pasigaminti paprastai ir greitai, patiekiant prie arbatos ir svečių.
Prasideda vaisių sezonas, todėl būtinai atkreipkite dėmesį į šį desertą.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
obuoliai, 4 vnt;
kiaušiniai, 2 vnt;
cukrus, 100 g;
pienas, 100 ml;
miltai, 200 g 4
kepimo milteliai, 10 g;
Gaminimo procesas
Pasirinkite saldžiarūgščius obuolius, todėl pyragas pasirodys ryškaus skonio, drėgnas.
Iš anksto išimame pieną iš šaldytuvo, kad jis pasiektų kambario temperatūrą.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purumo.
Supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.
Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais, atsargiai išmaišykite, kad neliktų gabalėlių.
Pagal skonį galite įpilti vanilino arba apskritai jį pakeisti cinamonu, kuris puikiai dera su obuoliais.
Supjaustykite obuolius mažais griežinėliais.
Kepimo indą ištepkite sviesto gabalėliu ir sluoksniu paskleiskite obuolių skilteles.
Tešlą tolygiai supilkite ant viršaus.
Pyragą kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 – 30 minučių, bet pažiūrėkite į jūsų orkaitę.
Atvėsusį pyragą galima apibarstyti cukraus pudra arba sumaišyti su cinamonu.
Pyragas yra orus, minkštas, drėgnas, bet ne tekantis, įdaras bus minkštas, bet nesitepantis.
Šį pyragą išrado genijus. Paragavau svečiuose, gaminsiu savo gimtadieniui
Tai fantastiškai paprastas, bet skanus pyragas be kepimo.
Neseniai pabandžiau lankydamasi ir iškart nusprendžiau – dabar tai mano mėgstamiausias pyragas (o anksčiau buvo „Earl Ruins“)!
Aš, žinoma, moku kepti sausainius ir pyrago pyragus.
Bet aš jau per savo gyvenimą tiek daug iškepiau, kad noriu gauti naminį skanėstą be nereikalingų gestų. Ir turiu pasakyti, kad buvau labai nustebęs, kad pyragas be kepimo gali būti gaminamas ne tik iš paruoštų pirktų pyragų, bet ir iš pusryčių kamuoliukų!
Maisto gaminimas, kaip ir viskas, kas išradinga, yra paprastas))
Pirmiausia reikia sumaišyti sutirštintą pieną (ne virtą!) Su sviestu.
Tai kremas, jungiantis visas torto „detales“.
Iš pirmo žvilgsnio konsistencija pasirodys vandeninga, tačiau taip ir turėtų būti.
Geriau iš karto sumaišyti giliame puodelyje, kad neperkeltumėte kremo į kitą indą ir neapsunkintumėte savo gyvenimo plaudami nereikalingus indus))
Tada į puodelį grietinėlės įpilkite šokoladinių pusryčių kamuoliukų ir riešutų.
Manau, riešutai gali būti bet kokie. Pateiktas pyragas buvo gaminamas iš žemės riešutų.
Man atrodo, kad ne mažiau skanu bus ir su lazdyno riešutais.
Svarbiausia, kad riešutai neturėtų būti sūdyti ir šiek tiek kepti.
Galite šiek tiek susmulkinti arba galite taip palikti.
Viską atsargiai, bet atsargiai judėkite puodelyje grietinėlės.
Tada viską sutvarkykite. Patogiau naudoti padalytą kepimo indą. Bet mano nuomone, tai padarys bet kuris kitas. Neturiu visai, darysiu sekliame puode))
Taigi, išklokite formą maistine plėvele ir lengvai patepkite plėvelę aliejumi (bet koks bekvapis, bet geriau kreminis).
Paruoštą masę suberkite į formą, apipjaustykite iš viršaus (nespauskite žemyn!) Ir laikykite šaldytuve keturias valandas.
Į lėkštę įdėkite atšaldytą pyragą. Nereikia jokių papildomų dangų su kremu viršuje.
Jei norite ir siekdami didesnio grožio, galite jį apibarstyti tarkuotu šokoladu arba riešutais viršuje.
Pasirodo, kad tai yra toks skanumas ir grožis.
18 cm skersmens formai reikės:
- 250 g malto pieno
- Pakuotė sviesto (180 g), kurio riebumas ne mažesnis kaip 82,5%
- Pusryčių dribsnių (250 g) pakelis kamuoliukų pavidalu
- 100 gramų riešutų (nesūdytų)
Žinoma, tik 18 cm skersmens tortas nėra per didelis, tačiau mums, dietos besilaikantiems merginoms, to pakanka.
Norint daugiau valgytojų, reikia tik padvigubinti arba trigubinti proporcijas.
Esu tikras, kad jums patiks ir šis traškus pyragas!
Teisinga tešla yra pagrindinis dalykas: aš jums papasakosiu, kaip paruošti greitus ir purius pyragėlius be mielių
Tešla yra labai minkšta ir lanksti, puikiai tinka įvairiems įdarams.
Aišku, tokius pyragus kepsime keptuvėje, bet jie taip pat nuostabiai gaunasi su uogiene, įdaras neišplis.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kefyras, 250 ml;
- grietinė, 50 ml;
- miltų, 400 g;
- trynys, 1 vnt;
- druskos ir cukraus po 1 arbatinį šaukštelį;
- soda, pusė šaukštelio;
- augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Mes imame produktus kambario temperatūroje.
Kefyrą sumaišykite su grietine, druska ir cukrumi, augaliniu aliejumi ir tryniu.
Patarimas: pabandykite paimti riebų kefyrą ir grietinę, būtent jie suteikia pyragams puošnumo ir oro, švelnumo.
Miltus persijokite ir dalį sumaišykite su soda ir supilkite į tešlą, sumaišykite.
Dabar dalimis suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą. Jūs galite turėti šiek tiek daugiau miltų, kad tešla nebūtų lipni.
Uždenkite tešlą ir palikite 30 minučių.
Pagaminkite įdarą pagal savo skonį, galite bulvių košę ar troškintus kopūstus, kiaušinius su žaliais svogūnais ir kt.
Mes sutepame rankas augaliniu aliejumi ir formuojame pyragus.
Iš šio tešlos tūrio gausite 10 vnt.
Kepkite pyragus iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje.
Garsūs lenkiški sausainiai: kaip aš juos gaminu! Greiti „Mazurka“ sausainiai prie arbatos
Sausainių ypatumas yra jų paruošimo paprastumas, labiausiai paplitęs produktų rinkinys ir puikus rezultatas.
Kai biskvitas atvės, turėsite švelnią morengą su džiovintų vaisių gabalėliais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaušiniai, 3 vnt;
- cukraus, 180 g;
- miltų, 160 g;
- kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
- vanilinas;
- riešutų ir džiovintų vaisių pagal skonį, po 1 stiklinę.
Gaminimo procesas
Kiaušinius plakite mikseriu iki putų ir dalimis suberkite cukrų, plakdami nesustodami, kol gausis tiršta masė.
Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir plakite mikseriu.
Supilkite į gabalus susmulkintus riešutus ir džiovintus vaisius, sumaišykite.
Formą (aš paėmiau 30 x 22 cm) padengiame pergamentu.
Tešlą paskleidžiame, išlyginame mentele formos.
Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 20 minučių, tačiau patikrinkite pasiruošimą iešmu.
Atvėsusį biskvitą supjaustykite porcijomis, galite papildomai pabarstyti cukraus pudra.
Į tešlą galite įdėti aguonas arba gaminti ją tik su aguonomis kartu su kitais priedais.
Pasirodo ir labai skanu.
Jokios žalos figūrai! Mažo kaloringumo varškės sausainiai su obuoliais
Nuotraukoje neatsispindi ne tik skanėstas, bet ir pats gardumas.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– obuoliai, 1 – 2 vnt;
– miltai, 250 g;
– žiupsnelis druskos;
– cukrus, 10 šaukštelių;
– cinamono milteliai pagal skonį;
– kefyras arba jogurtas, 100 g;
Gaminimo procesas
Kefyrą ar jogurtą sumaišykite su varške, druska ir cukrumi ir pertraukite masę maišytuvu.
Miltus persijokite ir suberkite į masę, minkykite minkštą tešlą.
Jei norite, nulupkite obuolius ir supjaustykite griežinėliais.
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu, supjaustykite kvadratėliais.
Į kiekvieną dedame po obuolio skiltelę, pagal skonį pabarstome cukrumi ir cinamonu.
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite sausainius.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 15 – 20 minučių, kol paruduos.
Atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.
Patarimas : obuoliai puikiai pakeičiami kitais vaisiais ir uogomis, arba galite dėti marmelado, šokolado, aguonų, džiovintų vaisių.
Tokia tešla taip pat gali gulėti šaldytuve dieną, o sausainiai yra dar oresni ir švelnesni.
Minkšti kaip pūkas! Stebėtinai paprastas bandelių prie arbatos receptas
Paprastas receptas, tačiau bandelės yra labai minkštos ir skanios, šviežios net kitą dieną.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– kiaušinis, 1 vnt;
– miltai, 400 g;
– 200 ml šilto pieno;
– šviežios mielės, 10 g;
– sviestas, 50 g;
– druska, pusė šaukštelio;
– uogienė arba tiršta uogienė, 150 – 200 g.
Gaminimo procesas
Sumaišome šiltą pieną, cukrų ir mieles.
Įberkite druskos ir kiaušinio, sumaišykite.
Miltus persijoti ir užminkyti tešlą. Jums gali prireikti šiek tiek daugiau ar mažiau miltų.
Dalimis supilkite miltus.
Įpilkite sviesto kambario temperatūros.
Rankomis minkykite minkštą ir elastingą tešlą.
Tešlą paliekame šiltai 1 valandai, uždengdami folija.
Padalinkite tešlą į porcijas, kiekvieną susukite į sluoksnį, ant krašto uždėkite uogienę ir suvyniokite riestainį.
Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir išdėliokite riestainius, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 20 minučių.
Tepkite plaktu kiaušiniu.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 20 minučių.
Gatavas bandeles pabarstykite milteliais.
Patarimas : galite paimti 3 g sausų mielių. Jei nesate tikri dėl mielių kokybės, palikite mišinį 15 minučių.
Sviestas turi būti kambario temperatūros.
Tešlą labai gerai išminkykite, nekramtykite jos miltais.
Labai paprasta, sausainiai su įdaru. Tiesiog dovana darbo ir švenčių dienomis: kepiniai prie arbatos
Labai originalūs ir gražūs neįprastos formos sausainiai.
Iš lengviausių ir pigiausių produktų rinkinių paruošti taip lengvai, kaip kriaukles.
Galite pasigaminti ant šventinio stalo ir tiesiog iškepti prie arbatos.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- grietinė, 130 g;
- cukraus, 40 g;
- atšaldyto sviesto, 110 g;
- trynys, 1 vnt;
- miltų, apie 350 g;
- kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
- ciberžolės žiupsnelis pasirinktinai spalvos;
- žiupsnelio druskos ir vanilino;
- uogienė arba konservai pagal skonį.
Gaminimo procesas
Išsijotus miltus sumaišykite su druska ir cukrumi, vanile ir kepimo milteliais, ciberžole.
Supilkite kubeliais supjaustytą sviestą į masę ir sumalkite iki trupinių būsenos.
Įpilkite grietinės ir trynio, minkykite minkštą tešlą.
Tešlą dedame į maišelį ir 40 minučių išsiunčiame į šaldytuvą.
Supjaustykite tešlą į 15 dalių.
Pabarstykite stalą miltais.
Kiekvieną tešlos gabalėlį susukame į plokščią 4 mm storio pyragą, iš vienos pusės padarome pjūvį, išdėliojame įdarą ir suvyniojame į kūgį (su įpjova tai labai paprasta).
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite sausainius.
Kepimo skardą dedame į šaldytuvą 10 minučių – kepdami kūgiai gerai išlaikys formą.
Patarimas : kaip įdarą rinkitės bet kokią tirštą uogienę, džiovintus vaisius su aguonomis ir kt.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 – 15 minučių, kol pagels.
Jei norite, atvėsusius sausainius taip pat galite pabarstyti cukraus pudra.
Tai ruošia visi mano kaimynai. Greitas ir lengvas desertas prie arbatos
Lavašas, be abejo, yra universalus produktas, į kurį galite įvynioti viską, ko norite.
Tai apskritai yra recepto idėja, nes galima naudoti bet kokį įdarą.
Man patinka gaminti desertus, kurie užima minimalų laiką.
Jei šaldytuve yra pitos duonos, tuomet jūs vakarieniaujate ar užkandžiaujate. Visada šaldytuve turiu pakuotę lavašo.
- Jums reikės:
- Lavašas 6 vnt. apvalus
- Virtas kondensuotas pienas 1 skardinė
- Riešutai 200 gr.
- Kiaušinis 1 vnt. (tepimui)
Desertui naudosiu riešutų mišinį, jūs naudojate tuos, kurie jums patinka.
Paliksiu keletą riešutų papuošimui, likusius sumalsiu trintuve.
Imame lavašą ir sutepame (mano atveju) virtu sutirštintu pienu.
Ant viršaus pabarstykite smulkintais riešutais ir susukite į vamzdelį.
Dabar įdėkite gautą ritinį į kitą pita duoną ir susukite, antrą pita duoną sutepkite kondensuotu pienu tik iš vienos pusės, kad ji laikytųsi kartu.
Aš pagaminau 3 tokius suktinukus.
Mes dedame juos į kepimo skardą.
Patepkite kiaušiniu, jei norite, papuoškite riešutais viršuje.
Mes dedame į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, aš kepiau 10 minučių, kol šviesiai parudavo.
Gaunami sultingu vidumi, traškia išore desertai. Skonis šiek tiek panašus į baklavą.
Šaldytuve visada turiu varškės. Parodysiu, kokį skanumėlį ruošiu prie arbatos
Mano šeimoje visi labai mėgsta įvairius varškės kepinius ir aš visada įsitikinu, kad šis produktas buvo šaldytuve.
Noriu jums pasiūlyti paprastą ir lengvą varškės sausainių receptą, kuris visada būna puikus.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- varškės, 250 g;
- sviesto, 180 g4
- žiupsnelis druskos4
- soda, pusė šaukštelio;
- miltų, 250 g;
- cukraus, apie 150 g pagal jūsų skonį.
Gaminimo procesas
Geriausia imti sausą varškę, jei jūsų labai drėgna, leiskite jai nutekėti ir gerai išspausti.
Galite iš anksto užšaldyti, tada atitirpinti ir išspausti serumą marle.
Varškę sumaišykite su sviestu, druska ir soda, minkykite iki vientisos masės.
Miltus persijokite ir į masę suberkite porcijas, minkykite minkštą tešlą.
Patarimas: turėtumėte pridėti miltų dalimis, kad nepabarstytumėte ir neužkimštumėte tešlos, kitaip kepant ji nukris.
Tešlą dedame į maišelį ir dedame į šaldytuvą 30–40 minučių.
Padalinkite tešlą į 3 dalis ir kiekvieną susukite į apskritimą, iki 3 mm storio.
Pabarstykite tešlą cukrumi, supjaustykite trikampiais-segmentais.
Susukite kiekvieną trikampį ir įdėkite sausainius į kepimo skardą, padengtą pergamentu.
Taip pat galite pabarstyti cukrumi viršuje arba tiesiog pamirkyti vieną pusę cukrumi.
Mes kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių, tačiau žiūrėkite į savo orkaitę – sausainiai turi būti aukso rudos spalvos.
Jei norite, į vidų galite įdėti ilgalaikio įdaro – aguonos ar riešuto, iš džiovintų vaisių.
Mėgstamiausias delikatesas, skanu ir lengva pasigaminti! Kreminiai suktinukai
Suktinukai su grietinėle yra labai skanūs ir paprasti.
Smėlio ritinėliai su klasikiniu kremu yra vieni mėgstamiausių desertų mūsų šeimoje, kuriuos gaminu ir nemokamai, ir šventiniam stalui.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- grietinė, 130 g;
- miltų, 270 g;
- sviesto, 125 g;
- žiupsnelis druskos.
Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :
- trynių, 3 vnt;
- pieno, 250 ml;
- cukraus, 100 g;
- kukurūzų krakmolas, 2 šaukštai;
- minkšto sviesto, 100 g;
- vanilino pagal skonį.
Gaminimo procesas
Visus produktus, išskyrus sviestą, sumaišome iki vientisos masės ir keptuvę dedame ant silpnos ugnies.
Virkite grietinėlę nuolat maišydami, kol sutirštės, atvės.
Minkštą sviestą išplakite iki purumo ir dalimis supilkite grietinėlę, plakite iki vientisos masės.
Tešlai įsijokite miltus ir į juos įpilkite sviesto ir druskos gabalėlių.
Masę rankomis sutrinkite į trupinius.
Mes pristatome grietinę ir minkome tešlą.
Tešlą dedame į maišelį ir 30 minučių išsiunčiame į šaldytuvą.
Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite 2 mm storio tešlos sluoksnį.
Mes supjaustome sluoksnį plonomis juostelėmis.
Kiekvieną juostelę suvyniojame vamzdeliu ant metalinių vamzdelių ir dedame į kepimo skardą, padengtą pergamentu.
Kepame mėgintuvėlius 200 laipsnių temperatūroje iki šviesiai auksinės rudos spalvos.
Išimame metalinius vamzdelius iš sausainių ir paliekame atvėsti.
Mes įdėjome grietinėlę į konditerinį maišelį ir išspauskite jį į kiekvieną mėgintuvėlį.
Jei pageidaujama, šiaudelius taip pat galima apibarstyti cukraus pudra.
Jei jums patinka lengvi citrusinių vaisių aromatai, tuomet į kremą galima įdėti citrinos žievelės.
Jūs galite padaryti mėgintuvėlius su citrinos žievelėmis, pridėdami jį prie tešlos.
Aš perku nebrangią grietinę. Tortas be kepimo iš trijų ingredientų, plius kremas, dabar mes nuolat ruošiame prie arbatos
Tokį pyragą galima greitai ir paprastai pagaminti bet kokioms šventėms, o receptą gali tvarkyti net vaikas ir pradedantysis virėjas.
Paprasti tortai keptuvėje ir kvapnus kremas yra viskas, ko reikia.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- cukraus, 200 g;
- miltų, 380 g;
- grietinė, 200 g;
- vanilinas;
- kepimo miltelių, 1 arbat.
Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :
- grietinė, 600 g;
- cukraus pudros, 5 valg.
- tirštiklis grietinei, 2 pakuotės.
Gaminimo procesas
Pagal skonį sumaišykite grietinę su cukrumi ir vanile.
Miltus persijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais, supilkite į masę ir minkykite minkštą, o ne lipnią tešlą.
Padalinkite tešlą į 8 dalis ir apvoliokite kiekvieną keptuvės dydį.
Įkaitinkite keptuvę ir sausai kepkite, kol pagels.
Tai trunka porą minučių.
Grietinę sumaišykite su vanile ir cukraus pudra, plakite mikseriu ir, kai visi ingredientai bus sujungti, įpilkite tirštiklio.
Plakite iki tirštumo.
Mes suformuojame pyragą, gausiai sutepdami biskvitus grietinėle.
Mes taip pat sutepame pyrago viršų ir šonus, apibarstome sausainių trupiniais ir keletą valandų siunčiame į šaldytuvą.
Aš paruošiu tokį pyragą su kremu, o pyragą formuoju, kai kremas yra karštas.
Kol desertas yra ant stalo ir atvėsta, pyragai yra gerai mirkomi ir po kelių valandų jį galima patiekti su arbata.
1 stiklinė kefyro ir 20 minučių! Greitas tortas prie arbatos, viską sumaišykite ir viskas!
Pyragą galima gaminti ne tik su kefyru, bet ir su naminiu jogurtu, natūraliu jogurtu. Kremą taip pat galite pasigaminti pagal savo skonį.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– miltai, 160 g;
– cukrus, 200 g;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– kakava, 2 šaukštai;
– soda, 1 šaukštelis;
– kefyras, 250 ml.
Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :
– grietinė arba grietinė, 400 ml;
– cukraus pudra. 100 g;
Gaminimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir išplakite iki purumo šluotele ir ištirpindami cukrų.
Supilkite kefyrą, įpilkite actu arba citrinos sultimis užpiltos sodos,
Sumaišykite miltus su kakava ir persijokite tiesiai į pagrindą, minkykite tešlą šluotele.
Uždenkite formą pergamentu ir išpilkite trečdalį tešlos.
Privalote iškepti 3 pyragus.
Orkaitės įkaitinimas – 180 laipsnių, kepimo laikas – 10 – 15 minučių.
Suplakite atšaldytą grietinę arba grietinę, dalimis supilkite miltelius ir išplakite grietinėlę iki purumo.
Mes formuojame pyragą, sutepdami pyragus kremu.
Pyrago viršų ir šonus taip pat sutepame grietinėle.
Pyragą galite papuošti šokolado drožlėmis ar sausainių traškučiais.
Pyragėlius galite supjaustyti taip, kad jie būtų lygesni, ir supjaustyti auginius į trupinius.
Padarykite šokolado glaistą ir supilkite ant pyrago.
Pyragą dedame į šaldytuvą 4 – 6 valandoms.
Šį pyragą prie arbatos kepu dažniausiai! Skanus ir greitai paruošiamas
Minkštas, subtilus, aromatingas varškės pyragas, kuris paruošiamas labai greitai ir lengvai.
Pagal skonį į įdarą galite pridėti uogų, džiovintų vaisių gabalėlių, riešutų ir kt.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– kiaušiniai, 2 vnt;
– miltai, 350 g;
– sviestas, 100 g;
– kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis;
– cukrus, 150 g;
– žiupsnelis druskos.
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
– varškė, 500 g;
– cukrus ir razinos po 100 g;
– vanilinis cukrus pagal skonį;
– kiaušiniai, 2 vnt.
Gaminimo procesas
Kiaušinius sumaišyti su druska, cukrumi, minkštu sviestu, masę išplakti maišytuvu.
Miltus persijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais, į masę supilkite porcijas ir užminkykite tešlą.
Padėkite tešlą ant stalo ir minkykite rankomis.
Padalinkite tešlą į 2 dalis. Kiekvieną dedame į maišelį ir 50 minučių išsiunčiame į šaldytuvą.
Varškę sumaišykite su likusiais ingredientais, išskyrus razinas, ir pertraukite maišytuvu.
Supilkite razinas ir suminkykite masę iki vientisos masės.
Kepimo skardą uždenkite pergamentu (arba forma) ir vieną tešlos dalį patrinkite stambia tarka.
Mes jį išlyginame ir išdėstome įdarą.
Ant viršaus įtrinkite antrą tešlos dalį.
Orkaitės įkaitinimas – 180 laipsnių, kepimo laikas nuo 40 iki 50 minučių, bet čia jau žiūrite į savo orkaitę, jei pyrago viršus auksinis, išimkite.
Atvėsinkite formoje ir išimkite, supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Patarimas : pagal savo skonį į savo įdarą galite pridėti įvairių užpildų – citrusinių vaisių žievelės, džiovintų vaisių, vaisių gabalėlių, uogų.