Aštrus vengriškas guliašas iš kiaulienos su paprikomis konservuotais pomidorais

2023-08-05 Autorius WorldRecipes.lt

Aštrus vengriškas guliašas iš kiaulienos su paprikomis konservuotais pomidorais
Praėjusiais metais Slovakijoje teko paragauti aštriausią gyvenime guliašą, prisodrintą paprikų ir čili pipirų. Nuo to laiku gaminu ir naminę tokio guliašo versiją iš kiaulienos, tik daug mažiau aštrią. Gaunasi labai skaniai ir švelniai aštriai, su bulvių košės garnyru. Jei norite ir Jūs pasigaminti labai skanią vakarienę, nebedvejokite, imkite šį receptą ir pradėkite gamybą jau dabar!

Ingredientai

    • kiaulienos nugarinės: 550 gramų
    • svogūnų: 1
    • raudonųjų paprikų: 2
    • česnako: 2
    • konservuotų pomidorų: 1 indelio
    • pomidorų padažo: 0,5 indelio
    • paprikos miltelių: 3 arbatinių šaukštelių
    • marinuotų čili pipirų: 3-4
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • petražolių
    • aliejaus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaulienos nugarinę supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais ir apkepinkite įkaitintame aliejuje.
  2. 2. Tada sudėkite supjaustytus svogūnus ir susmulkintą česnaką. Pabarstykite druska, pipirais ir paprikų milteliais. Viską apkepinkite.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet sudėkite juostelėmis supjaustytas paprikas, suverskite konservuotus pomidorus su visu skysčiu ir užpilkite pomidorų padažu.
  5. 4. Įpjaustykite pusę čili pipiriukų (kitus 2 palikite papuošimui).
  6. 5. Sumažinkite kaitrą ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
  7. 6. Pabaigai pabarstykite kapotomis petražolėmis (to galima nedaryti).
  8. 7. Patiekite su bulvių koše ir raugintais agurkais. Skanaukite!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau guliašų receptų rasite: Guliašai.
Troškinti rauginti kopūstai su šonkauliais
(4)
Kiauliena su obuoliais
(1)