1. Iš pradžių puode aliejuje apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, kai jau suminkštėja sudėkite gabaliukais supjausytą avieną bei apkepinkite. Tuomet sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytas morkas ir paprikas. Viską vėl pakepinkite, uždenkite dangčiu bei patroškinkite maždaug 30 minučių.
2. Po to pabarstykite druska, pipirais ir avienos prieskoniais, užpilkite verdančiu vandeniu, įdėkite avienos kauliukus bei virkite maždaug 90 minučių. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves bei dar palikite virti maždaug pusvalandį (avieną reikia virti ilgai, kad būtų minkšta). Kai jau išverda nuimkite nuo ugnies, įspauskite česnako, uždenkite bei palikite pastoveti 5-10 minučių. Patiekite ir mėgaukitės!
Reklama
AV
Kokia nesąmone šitaip ilgai virti daržoves, taigi galima išvirti kauliukus, o paskui įdėti troškintis daržoves 🤔
Atsakyti
AV
Atsakyti