1. Miltus ir dribsnius išberti ant medinės lentelės. Pieną su medumi bei druska pakaitinti iki 40′C, sudėti sviestą ir ištirpinti.
2. Paruoštą skysti pamažu supilti j miltų bei dribsnių mišinj, dažnai maišyti’. Galiausiai sukrėsti grietinę. Paruoštą tešlą išminkyti, uždengti drobule ir palikti.
3. Tešlą perdėti į riebalais išteptą kepimo popierių, miltais^pibarstytu kočėlu iškočioti 3 mm storio lakštą. Lakštą supjaustyti 4×2 cm dydžio 1/2 cm storio gabaliukais, su popieriumi perkelti į skardą ir iškepti.
4. Dar šiltus sausainius nuimti nuo skardos, nuplėšti popierių. Atvėsusius sausainius aptepti šokolado glajumi.
Vilma Kriaučiūnienė
Skaniai pavyko šie avižiniai sausainiai :)
Rekomenduoju išmėginti
Atsakyti
Vilma Kriaučiūnienė
Atsakyti