Avokadas su juodaisiais pipirais

2018-12-15 Autorius Oditėlės blogas

Avokadas su juodaisiais pipirais
Šitaip paruoštas avokadas yra nuostabus užkandis ir tikras gardumėlis, valgant su skrebučiu bei užliejant šiek tiek padažiuko. Būtinai pamėginkite, jei mėgstate avokadus. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sunokę avokadai: 1
    • sojos padažas: 1 valgomojo šaukšto
    • citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto
    • alyvuogių aliejus: 1,5-2 valgomųjų šaukštų
    • šviežiai malti juodieji pipirai
    • aitri malta rūkyta paprika: žiupsnelio (arba aitriųjų paprikų milteliai)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių avokadą nulupame, perpjauname pusiau bei supjaustome griežinėliais (rekomenduoju perpjauti dar nenulupus odelės, nes kitaip galima jį šiek tiek sutraiškyti).
  2. 2. Tuomet padažui sumaišome soją, citrinos sultis, alyvuogių aliejų bei paprikos miltelius.
  3. Reklama
  4. 3. Galiausiai padažą užpilame ant avokado bei užberiame juodųjų pipirų. Patiekiame ir skanaujame!
  5. avokadai su juodaisiais pipirais ir padažu
  6. 4. Rekomendacija: Daugiau vegetariškų receptų rasite: Vegetariški patiekalai
Vegetariškas patiekalas: Ryžiai su pievagrybiais (risotas)
(2)
Marokietiškas kuskusas su daržovėmis
(4)