Padažas, kuris puikiai dera prie pačių įvairiausių užkandžių, salotų, makaronų, sumuštinių ir kitų patiekalų. Šis avokadų ir graikiško jogurto padažas idealiai tinkamas ilgesniam naudojimui, todėl galima nebijoti palikti sandariai uždarę šaldytuve keletą savaičių. Tokį padažiuką tikrai pravartu turėti po ranka, kada tik reikia pagardinti patiekalą - patikėkite, visada labai praverčia. Padažas itin aktualus salotų mėgėjams - bet kokias pabodusias salotas pavers pačiomis skaniausiomis.
Beje, padažo prieskonių ingredientus galima varijuoti, kokie Jums labiausiai patinka. Galima dėti kitokius prieskonius, nei mano recepte, bet žinoma, nuo to skonis šiek tiek skirsis, todėl pirma rekomenduoju pamėginti pasirinktus prieskonius sumaišyti su padažu mažame indelyje, šitaip patikrinsite ar patiks derinys. Ir dar, padažo tirštumą - skystumą reguliuokite pieno ir jogurto pagalba. Galima taip pat naudoti ir paprastą natūralų jogurtą, tada padažas gausis skystesnis.
Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi ~700 mililitrų padažo.
Asta
Atsakyti