Avokadų padažas - gvakamolė

2020-03-23 Autorius Kviečiu į virtuvę

Avokadų padažas - gvakamolė
Avokadų padažas pagal meksikietišką virtuvę. Arba kitaip - gvakamolė. Bet kam tie pavadinimas, juk esmė - labai maistinga užtepėlė. Man jis skanus su įvairiomis daržovėmis - ridikėliais, salieru ar su agurko lazdelėmis. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • avokadai: 1 
    • druska: žiupsnio
    • pipirai: žiupsnio
    • alyvuogių aliejus: šlakelio
    • citrinos sultys: šlakelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kaulą.
  2. išskobiamas avokadas
  3. 2. Avokado minkštimą sutrinkite su šakute arba maisto smulkintuvo pagalba.
  4. Reklama
  5. 3. Pagardinkite druska, pipirais, citrinos sultimis bei aliejumi. Gerai išmaišykite.
  6. avokadų užtepėlė
  7. 4. Rekomendacija: Daugiau padažų receptų rasite: Padažai.
Tikras cezario salotų padažas - cezario salotos su vištiena / krevetėmis ar lašiša
(7)
Naminis salsa padažas | Receptas
(5)
Karamelizuotų svogūnų padažas
(2)