Paprastas baltas Alfredo padažas makaronams su grietinėle ir parmezano sūriu

2024-02-29 Autorius WorldRecipes.lt

Paprastas baltas Alfredo padažas makaronams su grietinėle ir parmezano sūriu
Tai yra pats paprasčiausias šio padažo variantas - ištirpintas sviestas su Parmezano sūriu. Galite, jeigu norisi, tai atskiesti grietinėle ir pagardinti grietinėlės sūriu. 

Žinoma, negalite užmiršti mėgstamų prieskonių. Ir štai padažas, idealiausiai tinkantis makaronams. Tai tikrai labai gardus, greitai ir lengvai pagaminamas padažas. Pažadu, kad Jums labai patiks! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sviestas: 3 valgomųjų šaukštų
    • grietinėlės sūris: 100 gramų (Mascarpone arba Philadelphia")
    • liesa grietinėlė: 150 gramų (arbas pienas)
    • parmezano sūris: 50 gramų
    • česnako granulės: 1 arbatinio šaukštelio (arba tarkuotas muskatas)
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į nedidelį puodą sudedame sviestą ir ištirpiname ant mažos ugnies.
  2. 2. Tuomet sudedame grietinėlės sūrį. Maišome, kol taip pat ištirps.
  3. Reklama
  4. 3. Jam ištirpus, suberiame sutarkuotą parmezano sūrį, česnakų granules, pipirus ir viską pagardiname druska.
  5. 4. Padažą kaitiname tik tiek, kad visi ingredientai susimaišytų, sudarydami vientisą konsistenciją.
  6. 5. Nukėlus nuo ugnies, padažas dar tirštės savaime.
  7. 6. Išvirus mėgstamiems makaronams, padažą užpilame ant jų. Skanaus!
Jautienos kepsnys - steikas su pipiriniu padažu
(1)