Bandelės su dešrele be mielių

2022-01-21 Autorius WorldRecipes.lt

Bandelės su dešrele be mielių
Bandelės su dešrele be mielių yra labai populiarus užkandis visame pasaulyje. Jas labai lengva pasigaminti savo namuose, be to, visada galite tokį užkandį su dešrelėmis pasiimti su savimi, kai eina pasivaikščioti arba į darbą. 

Tai tikrai paprastas receptas, kaip pasigaminti dešreles bandelėje. Žinoma, tešlą kepimui galite pasidaryti ir rankomis, bet aš dažniausiai tam naudoju specialiai skirtą prietaisą. Galima valgyti dešreles tešloje ir vienas, arba galima pasiruošti sau lengvą vakarienę patiekiant jas į stalą su mėgstamomis daržovėmis. Einame gaminti! 

Ingredientai

    • dešrelių: 8
    • vandens: 1 stiklinės
    • miltų: 2 stiklinių
    • augalinio aliejaus: 1 valgomojo šaukšto
    • kiaušinių: 1
    • druskos: 1 arbatinio šaukštelio
    • cukraus: 0,5 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Į dubenį arba į specialų aparatą tešlai gaminti supilame vandenį ir aliejų.
  2. 2. Įberiame cukraus ir druskos.
  3. Reklama
  4. 3. Suberiame persijotus miltus.
  5. 4. Labai gerai išmaišome tešlą arba specialiame aparate nustatome picos tešlos režimą - vienai valandai.
  6. 5. Pabarstome stalą miltais ir išklojame tešlą.
  7. 6. Tešlą padaliname į 2 dalis, tuomet iškočiojame į maždaug 7-8 milimetrų storio sluoksnius. Kiekvieną sluoksnį supjaustome juostelėmis.
  8. 7. Į kiekvieną juostelę įvyniojame po dešrelę ir apvyniojame tarsi spirale.
  9. 8. Bandeles su dešrelėmis išdėliokite ant kepimo skardos, išteptos su augaliniu aliejumi, aptepkite išplaktu kiaušiniu.
  10. 9. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros maždaug 25 minutes. Skanaukite! :)
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau bandelių su dešrele receptų rasite: Bandelės su dešrele.

Irūna

Tikrai labai skanios, žiauriai patiko ;)
Atsakyti
Mielinės bandelės su cinamonu
(35)