Bandelės su virta dešra ir sūriu

2019-03-21 Autorius Baltoje lėkštėje

Bandelės su virta dešra ir sūriu
Tai labai seniai mūsų šeimoje prigijęs receptas. Aš jau šitokias bandeles su virta dešra ir fermentiniu sūriu valgiau pas savo močiutę. Kartais šis receptas ir spėja pasimiršti, bet einant laikui vėl sugrįžta ir su džiaugsmu jas valgome. Mūsų šeimai tikrai itin patinka tokios bandelės.

Ingredientai

    • bandelės: 12
    • virta pieniška dešra: ~250 gramų
    • fermentinis sūris: ~200 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių iš bandelių išimkite minkštimą (bet ne visą, šiek tiek palikite).
  2. 2. Dešrą supjaustykite kubeliais, sūrį sutarkuokite. Į bandelių vidų įdėkite dešros, paskui tarkuoto sūrio.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet bandeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
  5. 4. Kepkite iki 150 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.
  6. bandelės su dešra ir sūriu
  7. 5. Patarimas: Jeigu mėgstate aštriai, bandelių vidų galite patepti pomidorų padažu arba kitais mėgstamais padažais, pabarstyti česnakais, ar kitais mėgstamais prieskoniais.
  8. bandelės su fermentiniu sūriu ir pieniška dešra
  9. 6. Rekomendacija: Daugiau bandelių receptų rasite: Bandelės.
Bao bandelės su traškia vištiena
(3)