Šių ledų rezultatas tikrai džiuginantis, itin paprastas ir greitas, ir tikrai bus kartojamas ant mūsų stalo.
Ingredientai
kokosų pienas: 1 skardinės
šaldytos arba šviežios uogos: 1 puodelio
kokosų aliejus: 1 šaukšto
ryžių sirupas: 1 šaukšto
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kokosų pieno skardinę iki vientisos masės sumaišykite su sirupu bei kokosų aliejumi.
2. Tuomet pridėkite šviežių arba šaldytų uogų (aš šį kartą naudojau šaldytų uogų mišinį).
Reklama
3. Po to dėkite į šaldymo kamerą mažiausiai kelioms valandoms. Lepinkitės!
4. Patarimas: kokoso pieno pagrindą galite naudoti bet kokio kito skonio ledų gamybai: laimo, apelsinų, šokolado, mango, mėtų ar panašiai. Skonius tarpusavyje galite visiškai maišyti ir permaišyti. Eksperimentuokite!
5. Rekomendacija: Daugiau ledų receptų rasite: Ledai.